Miro Pa ja sam provjerio 😃 Znači po 4-ti put, samo samo davao truth odgovore i jedan fulao na kraju, i birao uredno kraj. Nisam imao dovoljno humanityja da izvučem nos, to je sigurno. Picek je na tragu toga, samo je pitanje koliko zapravo treba imati. Dosta evenata putem diže Humanity, plus te ploče.

foggy zato mislim igrai drugi prelazak na način da odgovaram sve truth no skupim ponovo sve ploče i ostavim side questove ukoliko ću trebati boostati humanity.

9 mjeseci kasnije

Prešao otprilike pola igre i odustao. Bloodborne je bolji…

Jedna od najboljih soulslike igara, baš sam uživao.

Picek Takodjer. I vjerujem jedna od rijetkih za koju cu i dlc odigrati

Najbliže što je iko došao fromovim igrama, a u nekim stvarima su ih uspjeli i preć. Baš imam visoka očekivanja za DLC i budući nastavak.

Yep, odlicna igra, da ne znam ko je dev iskreno bi mislil da je od Froma, atmosfera na samom vrhu.

Moral bi proci jos jednom prije dlc-a jer se vise uopce me sjecam o cem je rijec bila

4 mjeseci kasnije

Pošto mi se u zadnjih mj i po vratila želja za gamingom i rokam sve u 16 (uglavnom navečer dok beba spava) odlučio sam da moram u ovoj godini preći Lies of P.

Demo sam prešao čim je izašao i svidjela mi se igra poprilično. Ni sam ne znam zašto je tad nisam nabavio.

Uglavnom jučer i danas sam malo istraživao (bez spojlera) i čini mi se da igra radi neke stvari i bolje od svojih uzora.

Evo par primjera šta sam našao, a vjerojatno ima još toga:

-definitivno bolje ispričana priča (mrzim način priče u Souls igrama)

-bolje razrađeni side questovi

-upgrade oružja izgleda ful zabavno i možeš raditi kombinacije bez jako teško nabavljivih/rijetkih itema

-mogućnost razbijanja oružja od neprijatelja

-skill tree omogućuje razno razne kombinacije lika

-kroz igru se pojavljuju pitanja na koje možeš odgovoriti kao laž ili istina i to utječe na priču/gameplay

-igra je nešto lakša. Meni je to plus jer nije da baš guštam ako stalno umirem. Prešao sam do sada sve što je FS napravio. Ali ne zbog težine nego sam žešči fan te tematike pa se odlučim pomučiti. Dok imam nekoliko frendova koji isto obožavaju fantasy ali zbog težine odustanu.

• sanzo

•  
            •  

resident_evil -bolje razrađeni side questovi

Nisu bas, mislim da su skoro svi u stilu nadi item i donesi ga osobi kaja ga zeli. Bar su oznaceni pa ih je lakse zavrsit nego h souls igrama

resident_evil skill tree omogućuje razno razne kombinacije lika

Nemoj ocekivat previse of toga. Uglavnom dobijes dodatne equip slotove ili healanje. Ne mjenjaju znacajno gameplay.

Ostatak se vise manje slazem. Ne znam da li bi rekao da je laksa. Da ju igras prije svih souls igara dobro bi te namucila.

Lies of P je 9/10. Milina od igre.

Jedina igra dostojna Souls podžanra.

Giphy - Loop Examine GIF by Xbox

Veseli me da je u najavi i dlc te nastavak ili nova igra. Pročitao sam intervju sa direktorom i rekao je da će dlc i nova igra biti još bolji.

• renda

•  
              •  
              •  
              •  

sanzo a u soulsima su "side questovi" cudo gaminga.

Pinokio ima bolje side questove u smislu likova i price.

• renda

•  
                •  
                •  
                •  

sanzo onda okej, krivo sam skuzil, sorry.

sanzo

Ali koliko sam skužio nisu teški za riješiti kao u Soulsima. Na to sam mislio.

Jer za neke questove u Elden Ringu ono čini mi se nemoguće to sam otkriti bez neta. A da ne pričam da likovi mogu umrijeti i šta sve ne.