elder8472

Ne kukam, prešao sam ga ali je činjenica i generalni konsenzus communitya da je kvalitetom lošiji od drugih FS igara.

I kako StarFox_N kaže, i meni je bio dobar na dosta dijelova ali količina loših dijelova/stvari koje pamtim je veća nego u ostalim FS igrama kombinirano. Ima itekako svojih čari ali nije reprezentativan za nekoga tko tek želi ući u souls igre.

StarFox_N

Nisi ja sam uzivao u DS2, pogotovo u lovu na platinu kad sam bzv potrosio soul a trebas u dlc skupljat one fragmente, a za zadnjeg moras ubiti fume knighta. Nebi bio nis problem da to nije bilo na NG+++ 🤣🤣.

kauboj generalni konsenzus communitya

U tome je problem, da nije igra tolko losa kolko su ju neki prikazali losom a ostali prihvatili. Al nebitno.

ThomasAAnderson Zapeo na Door Guardianu u ch 11. Reka je ne može.

Kad si stigel 🤣🤣🤣. Ja sam jos na pocetku ch9 jesam spor 😁.

oxi Možda i hoću, samo mene frustriraju jako takve igre jer npr mučiš se sa bossom i ostane mu jedan hit, i satare te pa moraš ponovo hodat do njega i onda te ubije trash mob ili padneš sa visokog, i to ti se dogodi 5 puta, dođe mi da porazbijam sve a para se nema na bacanje, ako porazbijam neću imat, i onda sam još ljuća jer nemogu porazbijat i onda nije dobro, doslovno moram otić van i dirat travu da se smirim.

U tome je i car svih souls igra 😁, uvijek si na rubu. A kaj se joystika tice desi se da koji slucajno padne 🙃 to nist novog. Don’t give up, skeleton

StarFox_N Mislim da sam jedan od rijetkih kome je DS2 bio dobar.

Pridružujem se klubu! DS2 možda i nije kao ostali Souls naslovi po kvaliteti, ali ima svoju atmosferu i daleko od toga da se radi o lošoj ili prosječnoj igri. A da i ne govorim kako je kvaliteta igre porasla s DLC-evima.

Kad smo kod istog, jedva čekam da ovo bude gotovo.

elder8472 U tome je i car svih souls igra

Jest, ako se znaš kontrolirat 😐😆

elder8472 Kad si stigel 🤣🤣🤣. Ja sam jos na pocetku ch9 jesam spor 😁.

Potegao jučer do 3 u noći i sad ujutro. Treba vikend iskoristiti 😅

Evo me kod 3 stargazera u zadnjem chapteru, nastavak sutra.

Sve u svemu, kad se skuži hit time i moveset od bosseva prilično jednostavni fightevi ispadnu. Oni mini bossevi neki su mi ispali zajebaniji. Al to sam vjerojatno i ja kriv jer manje strpljivo njih igram.

Treba vremena i malo strpljenja, igra je mrvu zahtjevna, ali ne znam dal bi rekao da je teška. U usporedbi s nekim From Soft pizdarijama ovo je pičkin dim.

Ogromno pozitivno iznenađenje i uz Zeldu igra godine (Baldur's Gate nisam igrao još).

Ja sam gotov neda mi se vise.

Igra definitivno ima potencijala, al ovo je govno s boss fightovima. Neda mi se vise zafrkavat.

Thymesia mi je vise legla nek ovo.

Nisam do sad spomenuo, a mora se, soundtrack je ubojica!

A kraj i potencijali za nastavke auuuu

Mislin da bi bilo lipo neki recap napraviti

Pa ajmo

Prođem igru bez patcha, trazim patch da se smanji tezina da bi @elder8472 i slicni mogli proci igru jer je stvarno fantasticna igra, elder se naravno izruguje sa tim mojim trazenjem smanjenja tezine iako sam prosao igru i kraj nam je svima poznat

Miro

Ili kako je meni neki dan vrlo konstruktivno rekao - prilagodis se i uzivas, ne cmizdris i ne places

ThomasAAnderson Nisam do sad spomenuo, a mora se, soundtrack je ubojica!

Auf da, a tek Recordsi koje skupis pa pustis u Hotelu, ajme predivno.

Inace, derem Ng+, Ch4, nisam niti jednom poginuo, unistavam ih

Kakva igra, kakav kraj…9/10 od mene i vjerojatno najdraza igra ove godine.

foggy Inace, derem Ng+, Ch4, nisam niti jednom poginuo, unistavam ih

Neda mi se ništa igrati do Spidermana, pa krenuo i ja na NG+

Uh kakav slice and dice, uživancija od igre. Poginuo naravno na daskama ch 4 uvijek ❤️

Idem prema Moonlight Townu.

Zasad jako dobro, kvalitetna Souls igra sa svojom dozom unikatnosti.

Oke mi je što nema 1800 puteva i raskrižja, a opet ima par smjerova di dođeš na isto i otvoriš shortcut il nešto.

Napokon Souls igra sa normalno vođenom pričom i likovima, da ustvari i možeš skužit koji se kurac događa.

Nakon svakog bossa neki novi ability il mogućnost nadogradnje nečeg postojećeg, kaj mi se isto dopada. Ne forsiraju sa hrpom nepotrebnih oružja i itema koje nikad nećeš koristit. Dapače, tu čak i dosta šaltam između consumablesa i throwing itema, quick meni sa 10 slotova je odlična stvar.

Kaj se tiče težine, niš posebno. Ovaj zadnji, Fuoco, je tražio par pokušaja, al čisto zbog moje brzopletosti i pohlepe za udarcom više.

Uopće ne forsiram parry. Kad zatreba, pokušavam i prolaznost je nekih 50/50, al dodge mi zasad i više nego dobro služi.

Tuhy Kaj se tiče težine, niš posebno. Ovaj zadnji, Fuoco, je tražio par pokušaja, al čisto zbog moje brzopletosti i pohlepe za udarcom više.

Neznan, valjda je gust u igri sa laganjem i sam lagati. Ima igru desetak dana dosao je tako reci do treceg bossa, jer je picka i gine i tesko mu je pa ce naravno krenuti klasika

Ma guzva mi je neman kad igra

A naravno da mu nije guzva i da ima kad igrati

I jos jedno popularno pitance jeli pozivas koga sa sobom u borbu?

Miro

Pa daj pusti coveka da igra, kaj ima veze dal poziva summona. S razlogom su tu. Nisu svi hardcore igraci ko ti Miro. Kaj svakog bossa prođu no dmg [ citaj mozes mislit ]. Jao kako ti volis srati po drugim ljudima.

elder8472 Jao kako ti volis srati po drugim ljudima.

Daj odjebi sa ovim šalama na Tuhyevu težinu to ti nije lipo, Tuhy je jednina ne množina.

Oces reci da u autobusu uzima 2 mista pa da ge trebas zvati ljudi.

Srami se

Pricamo o njegovoj sposobnosti igranja a ne o njegovoj težini tako da molin te nastavimo dalje tako