foggy

Da on je pizdarija sad nakon njega ti je ovaj sto me prčio

Miro ma cim dodje do toga da vise puta krepam, pocnem se zivcirat i ta igra ide na brisanje 😃

Ali stvarno moran reci da je igra top od atmosfere koj ubija leveli ni veliki ni mali uz odlicne shortcutove plus dosta tajni.

Taj parry nemogu nikako prokuziti mislin da igra nece prihvati blok dok ne prode animacija udarca barem takav dojam iman.

Da nije parrya i posto neznam ocu je moci zavrsiti radi toga🤣🤣🤣 bogami ovo bi bilo blizu desetke jer me bas zabavlja…prije bossova naravno

Da je desetka nije. Cekam samo da se otvori malo customizacija, naznake su tu da bi moglo bit dobrih buildova.

Onaj tvoj strujni je pao iz druge, ne znam jelmi spirit toliko pomogao ili sta ali satrao sam ga. Hit box za parry je dosta tijesan, najgore je jer nemas pojma kak tko napada

foggy

A kod mene je bio problem sto san zabrija da tih kamenja za summon nema puno i nisan tija to koristiti i nisan moga prdnuti onda san gugla i vidija da kamenja za summon moze nafarmati na svakom vecem neprijatelju i onda san bossa ubio kroz par pokusaja.

Mozda bi ga i prije ali mi je 2 puta usralo run ono kad mu se hp traka zabili da ga udaris sa r2 na nebi stiga i tu je bilo doviđenja.

Miro To bijelo me samo ometa kod njihovih barova, krenem stiskat sve i poginem

foggy onda je i Armored Core 6 isto Souls igra lol, Ali kako god. Fali Vam skilla za igre gdje ne mozete brute force-ati sa leveliranjem i skrivati se iza provjerene Souls mehanike Dodge Roll uljevo i stita i Tako preci cijelu igru.

Elden Ring da nisu ocito namjerno nebalansirali bi bila jedna od laksih igara Koje Sam igrao ovih godina jer Sve do zadnjih bosseva je Bio smijeh od igre gdje Sam Sve skupa umro jednako puta kao na Saint Ishinu.

maverick je sad ces i pucacine ako ih je From radio bacit pod nas, nece ici 😃

I pricaj u jednini, Miro nema pojma ja sam debelo vec slomio kicmu svima putem iz par pokusaja. Ustvari pinokijo je slicniji ranoj tank fazi soulsa sa stitom, ide i taj pristup, ide i trcanje okolo, dodge manje, a najbolje parry jer i najljeose sjedne kad im slomis oruzje pa te stapom napadaju 😃

Oruzja su super, sva imaju svoje napade i skillove i mijenjaju pristup fajtu. Cekam samo hoce bit neki smisleni upgrade.

Odlicna igra ali i dalje drvena, ali zabavno teska.

foggy Ma zezam te. Znam da je Miro njubara 😂

foggy Ustvari pinokijo je slicniji ranoj tank fazi soulsa sa stitom, ide i taj pristup

To Sam skuzio iz dema i zato me odbija jer meni Rana from Souls faza Nije Bas sjela. Nisam nikada zavrsio Demone, a Dark Soulse Sam izbjegavao jer Sam mislio da je to isto kao Demoni Pa Sam se zaljubio U njihove igre Tek sa BB Koji je prva igra Koju Sam Platinirao nakon Resi5 i sveukupno treca, a TA treca je da pogadjas Sekiro.

I daj priliku Armored Core-u. Ugodno CEs se iznenaditi, posebice RPG elementima.

Nisan igra 2 dana guzva tocno racunajte da bi vec bija na NG++

Miro Miro stisnuo sam Parry i deflectao sam ti ovaj post, nemoj nas lagat 😃

@maverick Ma zajebancija, sve jasno. Armored planiram, ali cajta nikako naci, evo zadnje 3 igre sam presao i nisam sve ni skupio, toliko posla pa igram samo prije spavanja 🙁

Ja bas platinirao. Pa dosta lagana igra jednom kad se shvati parry mehanika. Od mene ocjena 8,5/10.

Lp

foggy to cudoviste me vec 4x ubilo, cak i sa spiritom…ostane mu cca 1/5 zivota i nikako da ga ubijem

Genesis Kad malo pohvatas napade ide to. Svaki fajt malo treninga i onda im se smijes u facu.

Ja evo resio nekog vatrenog i otvorilo se sve ono sto sam cekao. Uf, strah me, sve vise mi se svidja, bas je super raznovrsna igra kad treba u fajt. Zaboravim koliko napada imam u arsenalu, sve treba koristit

Evo imam nekih 10-tak sati, pobio sam sve živo i mrtvo i sad sam na nekom bossu:

Archbishop ili tak nekak. Prvi boss sa više faza i bome me pokidao u drugoj, iako mislim da će brzo pasti.

Parry ide sve lakše i sve je veći gušt kad pogodim. Oružja su se konačno otvorila i imaju svoj upgrade system. Upgrade system ima i sam lik kroz razne skillove kao extra dash, dash s poda, više healing bočica… Upgrade system imaju i prostetic ruke, koje su mi super iako sporedne. Upgrade je i basic level up system gdje se osnovni statsi dizu. Upgrade ima i kategorija oruzja da recimo ako buildate strength da mu taj atribut malo preradite da bolje skalira uz build.

Svako oružje ima svoj moveset koliko vidim. Hrpa je skillova na oružju, druga hrpa na parry momentima ako drška oružja to ima. Drške mogu na drugačiji blade, mogu se oružja sastavit. Boss weaponsi su prejebeni, ali nemaju dršku.

Jako jako pomno odrađen razvoj lika i sve to utječe na gameplay. Iako je drveno malo to sve skupa, igra je prejebeno dobra radi svega toga što nudi, a tu je još i LIE/TRUTH sistem gdje lazete i pričate istinu pa koliko vidim i to utječe na svijet. Svaka čast na svemu, ovaj studio bome je uzeo kolač i dobro ga odradio. Navukao sam se opasno, nadam se za vikend sjest malo više i igrat dok mi oči ne iscure van.

Level design mi je genijalan, baš je taman i ne osjećam se preplavljeno, a otkrit neki secret ili sidequest je super. Nekad te igra vrati nazad i skuzis da mozes do negdje gdje nisi mogao. Postoje i cypher sistemi gdje ganjate poruke koje daju hintove gdje je treasure. Jebote koliko dobrih stvari a ne nalazim skoro ništa negativno.

8 kao kuća, ali tam nekih 85 bez beda za sada.

foggy

Ma ide ovo i na 9 minimalno zasluzila je igra. Ja ne stignem igrati vozio malog i skolu pa kava pa zubar pa spremiti rucak pa frend dobija sina i ode dan. Sutra mirise isto na cili dan nesto. A uf vise iman vrimena kad radin nego kad san slobodan.