TITANXIS danko-b Također, pratio svaku na Nova tv u jutarnim satima. tad je tek Nova tv počela sa radom.
Sterlok 'Čovjek u željeznim plućima': Preminuo čovjek kojeg je 70 godina na životu držao stroj - Večernji.hr (vecernji.hr) Napatio se za tisuću života.
TITANXIS Sterlok Baš žalosno. Prvi put čujem za taj slučaj i da je tako u toj nekoj komori morao bit cijelo vrijeme valjda. Zar nije postojao drugi način, ne znam ali ovakve stvari kad vidim moji a i zdravstveni problemi mnogih su tada med i mlijeko.
TITANXIS Jutarnji list - Odlazak istaknute psihologinje: Otvorenost duha je smatrala melemom, a njeni će radovi ostati trajno blago generacijama
TITANXIS Hrv. legenda festivala zabavne glazbe. U 88. godini preminula je glazbenica Vera Svoboda - Večernji.hr (vecernji.hr)
klinjo https://news.sky.com/story/ultravox-star-chris-cross-who-co-wrote-smash-hit-vienna-has-died-13106417?fbclid=IwAR009T9CcctEYnZY-QD6b9DVOU8JLI46AHbye6Fr_CWAIKEPpihq53hlFRg
TITANXIS klinjo Ultravox na čelu sa Midge Ureom mi je jedan od omiljenih bendova 80-tih. Vienna mi je možda i najomiljenijanjihova stvar iako imam sve njihove albume i ima hrpu dobrih pjesama po mom guštu.