- Uređivano
Nije firewatch jer ova koju tražim je ipak starijeg datuma a nije ni ta druga
Nije firewatch jer ova koju tražim je ipak starijeg datuma a nije ni ta druga
fensisuperstar Evo me
@TITANXIS evo ga
Aa nije ta. "Zagonetna" je imala ljepšu grafiku i to je jedan od razloga koji me tad privukao. Imala je i tu neku misterioznost i mirnoću. Nije akcijska koliko se sjećam.
A ništa, vjerojatno neću tak skoro doznat a saznat ću vjerojatno jednom slučajno kad se najmanje budem nadao, jednako tako kako sam tada i došao do nje. Thx!
TITANXIS Sad nas vec lagano prcaš…pa di je iskopa čovjeće…zadnjih 25 godina znam veliku večinu svih naslova…ne baš svih svih ali večinu da…ako je imalo valjala znao bi…
Ili je bila teški krš ili tvoj opis u nečemu faila.
jel bila tada krš ili ne, neznam, možda bi danas i meni tak izgledala a tada sam zagrizo.
malo sam pretjero u periodu godine proizvodnje, novija bi mogla biti. od 2007-2012.
velim da mi dost ishlapilo sjećanje od tada a kada bih vidio malo prohoda te igre, sjetio bih se.
naravno da trazim…pa nemam cijeli dan…
TITANXIS Dobro jel barem znaš jel pc ekskluziva? Jel neki early build koji nikad nije izašao? Sjeti se još detalja.
Izašla je ona svakako u cijelosti i nije bila krš kako si mislio. Ja prvih ne bih igro nešto što ne valja. Grafički i gameplay je bio dobar sudeći po viđenom jer gledao sam nekih sat vremena a mislio i dulje ali sam odlučio da ću je jednom zaigrat pa sam prekinuo daljnje gledanje.
Sve što znam o igri sam naveo i možda još prije nekih sat vremena kada sam intezivnije se natjerao da se prisjetim više detalja je ta da je lik negdje u počecima gledao u noćno nebo i zvijezde i maštao. Kad se razdanilo počela igra. Napušteni gradić koji skriva neku tajnu. To je moj tada dojam bio i zbog toga mi se učinilo zanimljiva da ju idem igrat.
Prolazilo je vrijeme ja sam nešto drugo igrao i tako ode. Jbg, tako ja više put vidim neku igru, oduševim se sa njom i ne zapišem si. Uglavnom to su indie igre koje nisu pamtljive većini.
da nije Obduction?
Evo, na početku ima noćno nebo, a kasnije je gradić u pustinji + UFO, Živi Zid i http://www.novi-svjetski-poredak.com/
Gledajući taj prohod mislim da je to ta i jedino mi malo čudno za godinu izlaska i vidim izašlo je i za konzole kasnije a bio sam uvjeren da je koju godinu starija. Ali da mislim da je to to. Hvala baš si srce.