Ovdje slobodno pišite o svemu na HBO max. Znači, to uključuje i HBO, DC i sve ostale stvari.

HBO je streaming platforma najbolje prilagođena našem tržištu, gdje je apsolutno svaki (at least i think so) sadržaj preveden na hrvatski. Poznata je i po mnogobrojnim kvalitetnim dramskim naslovima, a najviše po svjetskipoznatom fantasy serijalu - Game of Thrones.

Tzereen je promijenio naslov HBO Max.

Da. Logo je drugačiji, ali službeno je veliko slovo.

Došlo:

• nova verzija slatkih malih lažljivica
  • Ghostbusters: Afterlife
  • Luther (top, barem prve dvije sezone)

Tzereen Citam po kritkikama za SML-a da je dobar slasher pa cu ih chekirat.

Inace UI na TV app(Web Os) je brz i pregeldan, dosta me cudi da svi blockbuster filmovi ne dolaze u 4k DV/DA fromatu

kao npr. Ghosbusters ili House of Gucci koji su u HD /5.1

4mal ne znam baš jel bi ga definirao ko slasher. Slasher je meni horror, a ovo je triler/krimić.

U svakom slučaju, u top 3 britanskih serija. (Broadchurch i Happy Valley su 1 i 2)

Ovo mi djeluje da ce biti ok.

HBO Max is developing Welcome To Derry a prequel series to the IT film franchise, according to sources.

The project will be written by Jason Fuchs and executive produced by Andy Muschietti, director of It: Part One and It: Part Two, and Barbara Muschietti via their Double Dream production company. Warner Bros. Television is the studio.

Based on the film franchise, in Welcome to Derry, when children begin to disappear in the town of Derry, Maine, a group of kids is faced with their biggest fears when they square off against a murdering clown named Pennywise. The prequel leads up to the events of 2017’s It: Part One, based on the Stephen King horror novel, sources say.

Fensi i dalje na internet exploreru.

Hint: pogledati Tzeov post od prije 5 sati. 😄😄😄

Flipper nije nego sam na poslu. Doslovno sam preskocio post slucajno :-D i dalje stoji da je filmčina.

4mal Ovo mi djeluje da ce biti ok.

Milkanje, al da… ima sasvim dovoljno materijala za događaje iz prošlosti.

Makar, po opisu bi se radnja fokusirala na nešto neposredno prije početka prvog filma. A trebalo bi ić 27 godina unazad.

Navodno za mjesec dana svih 8 Harry Potter filmova odlazi s HBO Maxa.

Tko to uopće gleda osim Woodija? 🤷

Ja, obozavam ih.

Pogledao sam prve 3 ep. SML-Izvorni grijeh, dobro je za sad i nije uobičajna sapunjara, slična je vrisak seriji...