Daj više stanite. Majko mila.
Dosta.
Daj više stanite. Majko mila.
Dosta.
Ovo je autorska pretpostavka koja za sada nije ni u rangu glasine. U kombinaciji s potencijalnom blokadom ActiBlizz kupovine, sumnjam da bi išli u ovom smjeru.
Malo vjerojatno. Netflix je trenutno tržišno vrijednija tvrtka od Sonyja. Za akviziciju bi trebali dati barem 150 milijardi a vjerojatno i više. Čak ni Microsoft nema te novce. U slučaju realizacije išlo bi se na spajanje a ne akviziciju.
Streaming je druga branša, ne bi se kršila nikakva monopolistička pravila u ovom slučaju.
Netflix za igre.
Jesam ja dobro shvatio shemu s ovom novom serijom Kaleidoscope….
Svaki gledatelj dobije random poredak serija unutar sezone, i svi gledamo drugačije?
Ako uspoređujem Squid game i Alice, jer su donekle sličnog zapleta, Alice mi je puno draža serija. Meni je baš pun pogodak. Odlična ideja, odlično snimljena, super glumci. Znači, prvu sam sezonu baš obožavao. Drugu još nisam gledao.
Ali da, azijske su stvari dosta drugačije od onih na koje smo navikli. Jebiga, drugačija smo kultura. Svaki žanr odrade drugačije od onog na koji smo navikli. I baš zato unose dašak svježine.
Meni je isto bolja od Squida, squid je precjenjen
Jel se zna nešto više o onim mjerama koje je Netflix najavio, vezano za više profila na jednom accountu?
Ne znam na koji način oni to misle pokrenuti? Da li bi nas trebali na neki način obavijestiti, tipa da od slijedećeg mjeseca idu te i te cijene za toliko i toliko usera?