- Uređivano
Prika devet skupina po cetiri ne deset. Mislim da ovaj format sa cetiri skupine ide tek za tri godine ako se ne varam. Ne bi me cudilo da se varam kolko izmisljaju toplu bodu zadnjih par godina
Prika devet skupina po cetiri ne deset. Mislim da ovaj format sa cetiri skupine ide tek za tri godine ako se ne varam. Ne bi me cudilo da se varam kolko izmisljaju toplu bodu zadnjih par godina
Jel' može naš EU koeficijent otići u minus? Stvarno sramotno ako Osijek ne prođe. Za Rijeku mi nije čudno, ali ovo…sramotno.
0-2
Imaš utakmicu pod kontrolom i onda primiš dva gola iz ničeg. Kako, Bože dragi?!
Cestitke autoru na otvaranju teme. Uskoro moze lock.
Ako ostane ovako, baš me zanima hoće li Bjelica odmah podnijeti ostavku. Ali, nadam se da će Osijek zabiti.
Pa da mi moramo spasavati koeficijent!
Ucinit cemo to ali ovo je zadnji put.
Ma proc ce Osijek,stvarno bi bila katastrofa da ne prođu
Očekujem da nas Farski otoci uskoro pređu po koeficijentu.
Sramota.
Špehar brutalno iskren. Između redaka rekao je sto misli o taktici Bjelice.
Boze sacuvaj,ne rugam se nego mi je zao…ali katastrofa
Ovo je baš loše za naš nogomet, a čekamo još Hajduk koji nema baš bezazlen ždrijeb.
Sve se priča o tom moćnom HNL-u, atraktivnom i nikad jačem, a svake godine blamaže u Europi poput ove. Jad i bijeda.
Prošle sezone je zbog pisanja medija došlo do pogrešne slike o HNL-u. Pisalo se o najatraktivnijoj sezoni, a zapravo je sezona samo bila bodovno neizvjesna. Kvaliteta nogometa je bila užasavajuća pa čak i na utakmicama vodeće četvorke. Da je Dinamo osigurao prvenstvo dva mjeseca prije kraja sezone, ne bi nitko niti znao da se igra HNL. Gledao sam svako kolo barem derbi kola i nogomet je stvarno bio za upucati se.
U analizi sezone je Scoria (mislim da je bio on, nemojte me držati za riječ) prognozirao fijasko u kvalifikacijama za Europu i na žalost, bio je u pravu.
"Naši klubovi van Europe"
Vratio se sa stadiona maloprije, igra kriminal, u 90 minuta ne napraviš nijednu šansu protiv davljenika iz kazahstanske lige . Svaka kritika je suvišna osim Bjelice odlazi nemam šta drugo pametno napisati ……….
Bjelica komentira auto gol Nejasmica sa 40 metara:
Ne bih to komentirao, to se događa. Da nema grešaka u igri ne bi bilo golova ni za nas ni za protivnike. Ovaj nas rezultat drži budnima, s 0:2 možda bi mislili da je gotovo i mi i naši navijači. No, drži nas budnim i to me raduje.
Uglavnom najlakse je uzet Dinamo za vodit pa se rugat svima,sad kad treba dignut Osijek onda ga nema nigdje…plus vidio sam da mu je cilj ove godine biti među prva cetiri u HNLu…odmah ga treba potjerat.
Za ovo je jedini on kriv