Haha da da evo i ja cu viknut LIVAAAAJAAAAAAAA

Brijac kralju tamo u onim pitanjima zaboravio sam te pitati jesi li ikad pomislio zazvat inspekciju dinamu?!😁

Prika neznam, ja ne citam portale i komentare hajdukovaca kao sto ti radis za dinamo i nadobudno izjavis kako SVI komentiraju da tata iz medugorja smjeni Cacica…

Ma kakav Livaja, suci su nasi, nema penala i Penaldo Plivaja ne daje gol

Evo posto je otvorena tema o nasim klubovima da samo napisem da ce nam koeficijent zbog dinama pasti ove godine i da necemo zaraditi onoliko bogatsvo kao prije

Sad.je sve na nama da osvjetlamo obraz Hr klubova.

Jadna li nam majka onda…

Prika kralju tamo u onim pitanjima zaboravio sam te pitati jesi li ikad pomislio zazvat inspekciju dinamu?!

To je kao da šaljem inspekciju inspekciji, tim kriminalcima nitko ništa ne može.

Da ali sinoc sam slusao Miskovica i moram se slozit,tesko je uci u skupine,ovo sto su napravili sa Konferencijskom ligom su u biti nama otezali…tezi se zdrijeb sad dobije nego kad je bila samo Europa liga…

Ali dobra para slazem se!

Prika A i Hajduk si nije olakšao lošim koeficijentom.

Da i osvojite prvenstvo, zbog lošeg koeficijenta znatno vam je teže ući u skupine LP nego Dinamu. A ni nama baš ne ide dobro trenutno. 😄

buz ma upravo sam napisao,vama da padne koeficijent ne bi ga lako vratili…cini mi se da je sa ovom Konferencijskom ligom samo jos veca razlika izmedju klubova…

Sve u svemu cini mi se da iduce godine ide ona liga prvaka od cetiri skupine sa deset ekipa…tko tu udje od nas ostatak lige moze iducih 10 godina plakat.

Koliko mi opce imamo kola do grupa? ako prodemo sad jel jos samo jedno predkolo?

escoban playoff …da jos jedno kolo…ali to su klubovi koji nisu najjaci ali dosta jaki za pretkola…i jebi ga…

escoban

Ima 3 pretkola i playoff prije ulazaka u skupine. Sad smo u 2. pretkolu.

Ma EZ prolazimo u grupe daj nam WestHam da se rugamo 😁

chono Je ali ozbiljan klub ne smije sebi dozvoliti kod 0:2 i igrača više da sam sebi zabije tragikomičan gol. Možda je to u neku ruku i sreća u nesreći da ne misle za uzvrat da je već sve riješeno…..

gusterko trebaju se tek naviknuti na europske utakmice. Kakav god protivnik bio, pritisak je u glavi igraca, neiskustvo evidentno, a i ja razmisljam da je taj klub dosao iz vrha neke druge like, kakva god ta liga bila.

Pogledaj Dinamo, tamo je bila stvar pristupa, jer iskustva vero imaju

gusterko ne mogu se neke stvari preskakati…tako je i u nas,jednostavno moras neko iskustvo imati…steta gola ali i da je bilo 0-2 istibi pristup imali,mozda vam.je ovaj rezultat cak i bolji…znas kako kazu? Najgori rezultat je 2-0 hehe

Taman sam ubio popodne gledajuci

Rijeka je bas dobila preteškog protivnika koji je u fantastičnoj formi.