Puno ime - The Lord of the Rings: Rings of Power
Serija/Film - Serija
Datum premijere - 02.09.2022.
Žanr - Fantasy
Trajanje serije - 2022 -
Broj epizoda -
HR titlovi - ne znamo
Dolby Vision - ne znamo
Dolby Atmos - ne znamo
IMDB - https://www.imdb.com/title/tt7631058

"It's in times like these that you wish YouTube still had a dislike bar"
J.R.R. Tolkien

I dalje mi izgleda vrhunski, ali glumce (likove) mi baš teško prožvakati. Držim fige da bude dobra serija.

Meni sad ovo izgleda bolje. Ali mi je previše high fantasy.

I nisam znao da je Nazanin Boniadi unutra. Ta mi je ženska baš slatka. Još od Homelanda.

Od mene će svakako dobiti priliku.

I od mene ali glumce ni ja ne mogu prozvakati

Da da, ovo izgleda sasvim solidno i naravno da će se pratit.

Jedino, fali mi ipak neko mrvicu jače glumačko ime. Treba dat priliku ovima jer možda stvarno izvuku čuda, al zasad postoji doza skepse.

I, možda zvuči glupo, al glasovi glumaca, odnosno ovi naratori u traileru su totalno obični, jednolični, "boja" glasa im je prestatična… ne znam kak točno opisat.

Nema ni 5% "epičnosti" naracije u usporedbi sa glasčinama Vigga il McKellena, Bernarda Hilla il Cate Blanchett.

Slušam ih i ono… meh…

Tuhy Imam osjećaj da je djelomice i do miksanja trailera. Puno puta su traileri ispali puno slabijima od same serije jer im je uvijek ideja po špranci nahajpati gledatelje.

Mladi Ned Stark glumi, meni dovoljno. 😄

Meni je mladi Ned bio koma u Game of Thronesu🥺

Meni je urnebesan bio koliko je pokušao Seana Beana imitirati. 😄 U Mindhunteru je zato rasturio.

Pa baš zato… Ned Stark za sirotinju

Neznam meni preclean izgleda sve , gledat ce se naravno ali bojim se da nece bit dostojno LOTRu . Najveci je problem sta sa samo “dobrom” serijom necu biti zadovoljan 😞

Ovo ili će biti nešto epsko ili totalni promašaj. Daleko je to od onog LOTR kakvog znam, nema onu dubinu i atmosferu kakvu ima trilogija.
    Vizualni efekti i pojedini kadrovi u zadnjem traileru su odlični, ali… Fali ono nešto.

herc Ne želim suditi o atmosferi preko trailera, ovo je sve monitorano da nahajpa ljude i serija će možda biti posve drukčije režirana od onoga što mislimo iz prikazanog. No ono što je meni plus je što se ne osjeća ta atmosfera filmske trilogije. Nije Jackson i ne trebaju ga oponašati. Neka bude originalno i riskantno pa ako sjebu, jebiga, probali su, ako ne, svaka im čast i imamo potencijalno nevjerojatan rujan za fantazi serije. House of the Dragon i LoTR.

5 dana kasnije
        7 dana kasnije

Ssmo ću ovo ostaviti ovdje:

I ovaj komentar:

Nikakva serija neće uništit to što su filmovi stvorili. Nitko to neće nikad ni povezivati s filmova ako fejla, a fejlat će 99%.