Torgue Da se Isus Krist vrati danas , krscani bi ga razapeli. Da, rubast sam, najte se porezati.
The Rings of Power
Soundtrack je vani
Big like. Posto ce biti mladi "neiskvareni" Sauron, je li moguce da ubace i Celebrimbora? Doduse on je non-canon ali to je to vremensko razdoblje. I treba vidjeti kolko ce pokazati moc Galadriel, ipak je ona najmocniji vilenjak koji je jos ostao u Middle Earthu. Pls dont suck, Pls dont suck, Pls dont suck…
Najbolji dio trailera su mi komentari ispod videa
The scene were Gandalf screamed to the Ents: "RUN, FORREST, RUN" is so emotionally
Ako ćemo realno, izgleda puno bolje od Hobbit trilogije.
Baš šteta za tog Chobbita. Zeznuše to dosta. Jedino mi je ona patuljačka pjesma kod Bilbeka doma bila dobra.
Pjesma je remek djelo. I da nije bilo Hobita pitanje je dal bi postao fan Eda. I see fire je također remek djelo.
Došle prve dvije epizode!!
Ajd, jedva čekam.
bosscorelli Da a taj film je rezirao indijac i svi fanovi koji znam su rekli da je debilno kaj glume bijelci eskime.
Isto kak je death note imao uzasan casting, svi su trebali bit azijati tamo.
- Uređivano
Mišljenja su podijeljena na netu. Fanovima je sigurno sranje jer nema veze s Tolkienovim LotR-om, nekima je meh, a nekima je dobro, vjerojatno istima kojima je i She-Hulk dobra
Ali vidim i bombardiranje desetkama na imdb. Ili su Jeff-ovi botovi ili toliko ima woke ratnika.
- Uređivano
Znamo od početka da nema veze s lord of the rings. Događa se 1000 godina ranije. Ne znači da je zato loše. Ali da sam skeptičan, ili barem oprezan, jesam.
Javim se navečer ili sutra kad pogledam.
Disney je uništio star wars, amazon uništio tolkienovu ostavštinu.
- Uređivano
Internet misljenja za ovu seriju me interesiraju 0,00% svima je bilo jasno da ce serija bit review bombana. cekam da pogledam sam i vidim koliko je zapravo dobro
7.3 ujutro na imdb, 7.0/10 trenutno. Fanovi su se probudili. Može to još niže, ajmooo
escoban Tko je čitao knjige, zna da ova adaptacija od amazona nema apsolutno nikakve veze sa tolkienom. Otkupili su prava, uzeli tuđe dijelo i prilagodili ga modernim političkim načelima. Tipičan američki bs.