Niti bi ih se trebalo ignorirat niti ti kao admin bi ih trebao poticat na to. Zasto? Evo objasnit cu ja pristojno bez ikakvog hejta ili toksicnosti. Cisto da se zna o cemu se radi, posto je nas nekoliko starijih clanova nedavno raspravljalo o tome tj opcenito o stanju foruma.
Cinjenica je da je vas nekoliko youtubera doslo iznenada cisto da se samo sebicno promovira, bez ikakve zelje ili volje da se pridonese ovom portalu/forumu. Bilo to u obliku aktivnog sudjelovanja, na koje Miro misli, ili nekog drugog nacina. Reptile uzet cemo tebe za primjer posto je tvoj topik. Bacio sam pogled na tvoj kanal, i vidio sam zanimljiv video, gdje promoviras jednu fb grupu. (sasvim solidan video, lijepo za vidjet btw). Nije ti recimo palo na pamet da isto to napravis sa ostalim portalima/forumima gdje stavljas svoje videe? Cisto iz respekta prema ljudima, kao evo Fenixu, koje se trude odrzavat to sve vec godinama… Nitko ne trazi od vas da budete tu dan i noc, pisete stiva u svaku temu, komentirate na svaki k, ali ono bar pokazat neku volju, makar i na svojoj platformi. Koliko respekta pokazes, toliko ga i dobijes, ajmo tako reci 🙂
Ponovit cu jos jednom, nemojte ovo smatrat hejtom ili slicnim, namjera mi je samo objasnit kako spada kad nitko drugi nece. Vjerovatno nisam ni adekvatna osoba za to posto nisam ni sam previse aktivan u zadnje vrijeme, ali to nije do foruma, vec mene. Pa eto, ako sam nesto pogrijesio, slobodno objasnite.
A sad nestrpljivo cekam da mi Fenix jebe sve po spisku 😛 Znamo da je skroman i nebi nikad trazio te stvari koje sam naveo, ali… budimo iskreni, zasluzeno je.