Mislim da je Soul imao najbolju namjeru, pogotovo ovo s FFA promocijom i cijenim iz tog pogleda. Ako netko ispromovira, super, ali nije (nam) nužno. FFA je uspješan, čitanost je odlična, u vrhu je u Hrvatskoj i meni je iskreno drago da može poslužiti drugima.
Fico je isto na dobrom tragu, s gledišta moderacije je isto bitno da se ne spamuje druge teme kao nekad, ovako je sve na svojem mjestu. A veliki bonus je kad netko od njih odluči postati aktivan član foruma. @AbelKOsMos je najbolji primjer ♥️
Ali možda je dobro da smo otvorili ovu raspravu (prebacit ćemo je u drugu temu). Da se ogradim, Soulov post nisam shvatio toksičnim, ali je spomenuo toksičnost i idući smjer foruma bi trebao ići prema tome da se ona smanji. Pogotovo kad pričam s ljudima uživo, svi tu toksičnost navode kao razlog manje aktivnosti (ne samo na FFA). Istina, razbuktalo se i morat ćemo pronaći neki način da poradimo na tome, a da pritom ne ograničavamo slobodu govora. Ja imam sve statistike, aktivnost samo registriranih članova foruma (izolirao sam one koji komentiraju pretežito na portalu) je veća nego ikad, čak i u vrijeme dok je postova bilo više. Oni su tu, ali ne sudjeluju aktivno. Dosta toga govori.