4 dana kasnije
6 dana kasnije

Dok se novi video uploada na Youtube kanal i obrađuje evo jedna slika iz photoshop pečnice izašla upravo 😃

4 dana kasnije
6 dana kasnije
11 dana kasnije

Novi video je na youtube kanalu Raptileos Gaming ! Retro Kutak uz Mafiju 🙂

Ostavi like i subscribe !

5 dana kasnije

Odlični Alan Wake u remasteriziranom izdanju na PS5

🎮
🎮
1 / 2
Retro kutak na Raptileos Gaming YouTube kanalu

Subscribe i Like poželjan 😁🕹️

video osvrt za igru Matchpoint novi tenis 🙂

Pregled igara za Playstation Plus Listopad 🎮

- Hot Wheels Unleashed

Injustice 2

Superhot

Subscribe ❤️

Novo na kanalu !
FIFA 23 MATCHDAY
Prva utakmica veliki derbi Milan Juventus ⚽

#MILJUV

4 dana kasnije
7 dana kasnije
5 dana kasnije
5 dana kasnije

Novi dizajn za thumb sam napravio napokon i mislim da je sad puno bolje 😃 vaše mišljenje ?!?

a evo i video sa sinoćnjeg streama 🙂 god of war ragnarok prvih sat ipo… večeras nastavak na mom yt kanalu tako da lupi sub i budi snama večeras THX ! 🙂

Ekipa nastavljam gdje sam stao sinoc u god of war ragnarok ! odma u početku streama fight sa Thorom 😃
Upadni u lajv i pozdravi budi čovek 😃 lupi sub i like ! PEACE 🙂

9 dana kasnije
13 dana kasnije
6 dana kasnije
2 mjeseci kasnije

oj ekipa nisam neko vrijeme bio aktivan na forumu jer sam mjenjao laptop pa prešao na PC i zaboravio pass a iskreno i forume 😃
I dalje aktivno snimam za yt kontent i stavim ovdje sad par videa..

Ova dva dana sam na Wanderconu u OS bio i upozno gospodina Sandija i sjetio se za forum da bi mogo povratit šifru i opet bit aktivan 😃 btw Sandi legenda 😃 zajedno smo u VIP-u jeli i pili ( brate kolko mozes pojest?! sramota… ) Ha-Ha-Haha ) 😃

Pokrenio sam Serijal iz TLOU zbog serije na HBO, nekako dobio volju opet igrat i jedva čekam ep4 u ponedeljak.. a evo i tih videa iz serijala

HOMETOWN | The Last of Us [EP1]

THE QUARANTINE ZONE | The Last of Us [EP2]

THE OUTSKIRTS | The Last of Us [EP3]

DOWNTOWN | The Last of Us [EP4]

i jedan video između tih za nadopunu novčanika na PSstoru dok nepoprave kartice (zbog eura)

KAKO NADOPUNITI NOVČANIK U TRGOVINI PLAYSTATION STORE PUTEM AIRCASHA ?!

Peace 🙂

Pregled igara za Playstation Plus VELJAČU 2023. [02.2023]

- Destiny 2: Beyond Light (PS5, PS4)

- OlliOlli World (PS5, PS4)

- Evil Dead: The Game (PS5, PS4)

- Mafia: Definitive Edition (PS4)

raptileos oj ekipa nisam neko vrijeme bio aktivan na forumu jer sam mjenjao laptop pa prešao na PC i zaboravio pass a iskreno i forume 😃

Oj članu

Budim iskreni

Nisi ti nikad ni bio aktivan na forumu osim sto si radio update svog topica sa videima koje nitko ne gleda.

Željno ocekujemo novi bump topica

Miro zamisli, dečko u odgovarajućoj temi stavlja svoje gaming videe na gaming forumu. Nikoga ne taga i nikoga ne dira. Ako ne želiš podržati preskočiš kao i do sada. Nema potreba za negativom.

sandidam
        to je točno ono što smo pričali na wanderconu.. tolko hejta sa svih strana a bezveze i bez nekog razloga.. već sam naviko na te gluposti i u grupi na fb (ps5hr)i po forumima..
        mislim da se nemoram pravdat zašto stavljam u svoju temu videje tj linkove.. 😃 a ČLANU Miro kako mislis nisam aktivan ? nepišem ovake komentare ko ti gdje stignem ili šta ?! pratim teme koje me zanimaju ali nemam potrebu na sve pisat komentare..

totalno glup komentar al ajde hvala na bumpu topica 😃

Najbolje ti je takve komentare ignorirat. Uvijek ih je bilo i uvijek će ih bit

Niti bi ih se trebalo ignorirat niti ti kao admin bi ih trebao poticat na to. Zasto? Evo objasnit cu ja pristojno bez ikakvog hejta ili toksicnosti. Cisto da se zna o cemu se radi, posto je nas nekoliko starijih clanova nedavno raspravljalo o tome tj opcenito o stanju foruma.

Cinjenica je da je vas nekoliko youtubera doslo iznenada cisto da se samo sebicno promovira, bez ikakve zelje ili volje da se pridonese ovom portalu/forumu. Bilo to u obliku aktivnog sudjelovanja, na koje Miro misli, ili nekog drugog nacina. Reptile uzet cemo tebe za primjer posto je tvoj topik. Bacio sam pogled na tvoj kanal, i vidio sam zanimljiv video, gdje promoviras jednu fb grupu. (sasvim solidan video, lijepo za vidjet btw). Nije ti recimo palo na pamet da isto to napravis sa ostalim portalima/forumima gdje stavljas svoje videe? Cisto iz respekta prema ljudima, kao evo Fenixu, koje se trude odrzavat to sve vec godinama… Nitko ne trazi od vas da budete tu dan i noc, pisete stiva u svaku temu, komentirate na svaki k, ali ono bar pokazat neku volju, makar i na svojoj platformi. Koliko respekta pokazes, toliko ga i dobijes, ajmo tako reci 🙂

Ponovit cu jos jednom, nemojte ovo smatrat hejtom ili slicnim, namjera mi je samo objasnit kako spada kad nitko drugi nece. Vjerovatno nisam ni adekvatna osoba za to posto nisam ni sam previse aktivan u zadnje vrijeme, ali to nije do foruma, vec mene. Pa eto, ako sam nesto pogrijesio, slobodno objasnite.

A sad nestrpljivo cekam da mi Fenix jebe sve po spisku 😛 Znamo da je skroman i nebi nikad trazio te stvari koje sam naveo, ali… budimo iskreni, zasluzeno je.

Soul zanimljivo da.. kuzim ja šta želi i miro reci a i ti.. nisam aktivan na forumu samo u svom topicu pišem.. kažem neke teme koje me zanimaju pogledam a i aj da se sad opravdam iako sam mislio da netrebam ( sad šta god da kažem ispast ce da serem i da se vadim 😃 ) do prije mj dana sam koristio laptop koji je dosta loš i mal ekran ( star laptop ) jedva sam u photoshopu radio slike koje su mi trebale, a kad bi otvorio chrome ili mozilu to bi bilo samo za yt studio.. sad kad imam pc na monitoru puno je lakše to sve pohvatat,pa sam onda nabrzinu samo ulazio na forume i ostavljo linkove od svog kanala u namjeri da se promoviram..

Mislim napravili ste taj dio za Kreatore i to je bilo i za očekivat da ce ljudi doc i reklamirat se..mislim ja kolko sam mogao pokušavao sam pratit neke teme, čak sam sudjelovao i HNL pogađanju rezultata… al dobro ajde nisam aktivan bio pokušat cu sad bit aktivniji da nebi bilo ovakih komentara i napada na mene bez razloga 😃

e sad za video onaj za ps5hr grupu taj video sam napravio jer sam moderator u istoj već godinu ipo dana i kreator grupe me pitao za video..

Ne moraš se uopće pravdat. Kao što i sam kažeš, dala se mogućnost za kreatore da nešto svoje autorsko stavljaju i to je sve. Ko želi i interesira ga može popratit a ko ne želi, ima drugog sadržaja koji bi ih mogao zanimat. Ti i dalje stavljaj i obavještavaj kaj ima novog.

Ne obaziri se na možda neg. komentare, zavisno kak ih ti shvatiš jer na kraju krajeva nemreš se svidjet svima i nemoj ni pokušavat.

TITANXIS istina da..

evo i novi video upravo izašo pa ono bez hejta ako moze like i sub 😃 peace !!!!

Znači obožavam ovu igru !!

raptileos Sve 5, kako je Titan reko nemoras se uopce pravdat sto se prvog djela tica. Jasno dio za kreatore je tu da se promovirate, reklamirate, kako hoces nazvat, ali isto tako smatram da postoje neka nepisana pravila. Kako sam vec naveo, doprinos vama kreatorima ali i nama kao zajednici. I mi bi rasli kao i vi, kako cemo to bez pomoci?

Da se razumijemo, nisam ja tu nitko i nista, niti me se mora poslusat, ali sam tu vec jako puno godina, pa ajmo reci "kuzim neke stvari". Moji postovi su samo dobro namjerni, za vas kretore, ali i za nas kao zajednicu 🙂

Vidim da kuzis, tako da, ako se Fenix ili netko od modova ne ubaci da nadoda nesto na tu temu, moze se slobodno pobrisat rasprava sto se mene tice.