• Gaming Vijesti
  • Saznali smo cijene specijalnih izdanja za God of War Ragnarok, krenule su prednarudžbe

Flipper sta ces dobit sa TLOU remakeom? pa to je stara igra, ne?

Tzereen Nije ti ni rekao da je ne kupiš i treći put, ali zbilja nema smisla day one davati tolike pare.

Tzereen

Ima mi smisla da film koji si odgledao i uživao u njemu dovoljno da 2 puta ideš u kino kupiš i za sebe doma, ali nema mi smisla da unaprijed platiš igru koju još nisi ni vidio. Ja sam za sad vidio samo malo bolju grafiku i dok ne pokažu nešto više od toga se po tome i ravnam. Sve drugo su nagađanja, a nikad ne temeljim kupnju na tome. Čak i da me zanima uzet i dalje bi bio dosta suzdržan jer očekujem da bude na 50% do božića, a pitanje je da li bi ju ni upalio prije toga.

Meni je i za igru koja je novo iskustvo puno dat 600 kn, a kamoli za nešto što sam već igrao i ne donosi ništa stvarno novo. Razumjem da se tu ne slažemo, ali kako ti kažeš, svatko ima svoj gušt.

buz u pravu si. Ne mora biti day one.

U krivu ste oboje, ako nije day 1 onda ta magija nestane - jedndnostavno više nije to to!

prayer Slažem se u potpunosti, frende. Da danas netko ide zaigrati TLOU, točno 3319 dana nakon izlaska, to zasigurno ne bi bilo "to".

prayer Giphy - Shocked Season 1 GIF by America's Got Talent

Znači, fakat nikako da naučim. Nema tu razmišljanja i nećkanja… ako želiš, uzmi odma.

Tzereen

Ma uzeo sam čim sam vidio vijest, no gledam da pokažem frendu što sam kupio kad ono nema ništa na SD stranici Ha-Ha-Ha

Ne znam zakaj nije vidljivo na webu, maloprije smo baš prijavili našima da srede.

Na Jötnar ste baš navalili, al ne vjerujem da se već sad sve razgrabilo. Bil je pristojan broj rezervacija kad sam gledal sinoć.

Obični CE jedva pokoja. Jedna od njih moja, jel… nikak da naučim, idiot🙈🙈🙈

Tze, mogu ti stavit rezervaciju ak hoćeš. Osim ak nije stvarno sve otišlo.

Opet vidljivo, web sync se sjebo.

Kupujte, ajmoo, trebam veću plaću da popravim auto 😅😓

Tuhy thanks buddy ❤️. Vidim da ima sad i online again.