Tzereen Probaj odigrati jedinicu danas. Neki gameplay elementi su zastarjeli, pogotovo u odnosu na Part II. Ne izgleda nam tako jer se sjećamo te igre s ljubavlju, ali dvojka je stvarno poboljšala gameplay i imerziju. Tako da ja zbilja jedva čekam.
Istina je da je dvojka ugodnija za igranje i da puno bolje izgleda, ali glavna stvar zbog koje mi je prvi last of us bio dobar je priča, a dat 600 kn za mala poboljšanja u grafici i gamepayu koja još ni nisu prikazana mi nikako nema smisla. Još uvijek nije sigurno ni da će ikakvih promjena u gameplayu bit.
Tzereen Znači, igra će zadržati sve ono što je bezvremenski dobro u njoj, ali će ju tehnički nadograditi na razinu Part II. Znači, meni je baš ovo vaše rezoniranje apsolutno nejasno. Svako ko imalo voli the last of us bi trebao pohrliti u kupovinu remakea.
Mani ovaj način razmišljanja nema smisla. Ne razumijem kako netko tko radi i zna koliko je teško zaradit novac može dat toliki novac na slijepo dok još nisu ni pokazali kako će igra izgledat. Sve što smo vidjeli je malo bolja grafika i za to traže 600 kn. Da uzimaš nešto limitirano razumijem, ali igra će i u fizičkom i digitalnom izdanju bit dostupna par godina i samo će postat jeftinija nakon izlaska. Zašto bi pohrlio po igru koju si već prošao nekoliko puta umjesto da počekaš da izađe i onda na viđeno uzmeš ako i dalje misliš da se isplati?