Pa evo ne znam kud da objavim pa cu u zasebnu temu.

U Posedarju smo i obisli smo tu sve plaze, pa me zanima ima li netko nekih prijedloga kud bi tu u blizini mogli na kupanje naredne dane. Novigrad je blizu, mislili smo sutra skoknut tamo.

Bacajte prijedloge

foggy Rovanjska, Karin, Seline, Ražanac, Petrčane, Vrsi.

foggy Zaleti se u Bibinje, a jelovnik imaš dostupan na temi Food for all.

buz U rovanjskoj sam ljetovao vec 2 puta, tako da cemo sutra Novigrad, Karin potez. Onda cemo vidjet. Ne vozi mi se opet 40km nekud

Donji Karin i šetnja rijekom Karišnice, to mi je ostalo baš u jako lijepom sjećanju.

Edit: Bibinja se kloni, to ti je Dubrava Zadra 😂

foggy Imaš prema Novigradu kad voziš uz onu ravnu šnitu ceste paralelno s Velebitom (poslije Starsa i one pješčane plaže s crkvicom) malih "privatnih" plaža ako te to pali. Bude tek par ljudi, a u tjednu zna biti da nikoga ni nema, more je čisto. Nisu označene, nego staneš negdje sa strane gdje možeš pa se spustiš dolje.

crowizard Aj ti gore do mene 😃

prayer E taman sam to mislio. Nadam se da dijele i neke trofeje, nisam dzaba smanjio igranje na 4h dnevno.

weky Zaletit cu se ja u tebe, potpuno besplatno.

buz Taman ima jedna pjescana odmah jos u Posedarju, samo s druge strane. Bili jutros, mir i tisina. Jedino je puhalo malo previse za moj ukus pa sam vecinom pozirao na vjetru. Istrazit cemo putem sta jos ima

Ma klima braco,pun friđ piva i plejka da radi po cijele dane!

Otvori malo roletu da vidiš more i to je to,kakve šetnje i plivanja,pa nit si dijete nit si zaljubljen.

Kikiller Sređujem mir u kući za ostatak godine, si vidio sta sve izlazi?

Prika Hoce mi izlijecit dusu ako curu ostavim u njemu? (sala mala naravno)

foggy treba se lijepo prema curama ponasati,vidis kakvo je nastrano vrijeme doslo…

Prika Ma e, sala mala, ja svoju odvedem svake godine da se brcka kad to voli. Da se mene pita ja bi se zatvorio u sobu na 365 dana godisnje

Baš sam mislio prije koji tjedan otvorit temi da pitam dal tko od forumaša sa mora ima kakav smještaj sa forumskim popustom 😃

Iznajmljujem ja u Starigradu za 80€ noć, a za forumaše je 100€ noć jer znam kakvi ste.

A ja mislila da je ovo tema za morske životinje, taman mislila stavit sliku mene i meduze koju sam našla pa da pogodite tko je tko

foggy bogami vidim ekoklima i novogradnja iz ndh…jeftino burazeru jeftino 😃