More i morski susreti
- Uređivano
Donji Karin i šetnja rijekom Karišnice, to mi je ostalo baš u jako lijepom sjećanju.
Edit: Bibinja se kloni, to ti je Dubrava Zadra
foggy Imaš prema Novigradu kad voziš uz onu ravnu šnitu ceste paralelno s Velebitom (poslije Starsa i one pješčane plaže s crkvicom) malih "privatnih" plaža ako te to pali. Bude tek par ljudi, a u tjednu zna biti da nikoga ni nema, more je čisto. Nisu označene, nego staneš negdje sa strane gdje možeš pa se spustiš dolje.
- Uređivano
crowizard Aj ti gore do mene
prayer E taman sam to mislio. Nadam se da dijele i neke trofeje, nisam dzaba smanjio igranje na 4h dnevno.
weky Zaletit cu se ja u tebe, potpuno besplatno.
buz Taman ima jedna pjescana odmah jos u Posedarju, samo s druge strane. Bili jutros, mir i tisina. Jedino je puhalo malo previse za moj ukus pa sam vecinom pozirao na vjetru. Istrazit cemo putem sta jos ima
Ma klima braco,pun friđ piva i plejka da radi po cijele dane!
Otvori malo roletu da vidiš more i to je to,kakve šetnje i plivanja,pa nit si dijete nit si zaljubljen.
More je zakon,dusu lijeci
Baš sam mislio prije koji tjedan otvorit temi da pitam dal tko od forumaša sa mora ima kakav smještaj sa forumskim popustom
Iznajmljujem ja u Starigradu za 80€ noć, a za forumaše je 100€ noć jer znam kakvi ste.
doctorfreak Evo za 20 ojra
- Uređivano
A ja mislila da je ovo tema za morske životinje, taman mislila stavit sliku mene i meduze koju sam našla pa da pogodite tko je tko
foggy bogami vidim ekoklima i novogradnja iz ndh…jeftino burazeru jeftino
- Uređivano
Da ne radim sezonu i da ne moram zicat starog za auto vec bi doso . Gledam sad malo da usparam pa da uzmem neko sebi.