RoboCop: Rogue City
wooddiebone a to, me ne, igra je izasla 2023. godine, samo sam cekao da rijesim neki backlog i taman je pala cijena na akciji
wooddiebone bude na Steamu ispod 30 ojra. Ostalo ispod 20
https://www.kinguin.net/category/155687/robocop-rogue-city-steam-cd-key
Znaci slicno kao Terminator, dobijes misiju, komad grada i mozes malo istrazivat, rjesavat sporedne misije, upgradeat lika i nelinearno se zabavit. Ja sam po dojmovima ostalih igraca koji su odustali od igre mislio da je linearni koridor shooter. Znaci presli su prvu misiju i tu stali
chono Meni su ti komadići grada bili baš optimalne veličine za misiju - niti preveliki da se izgubiš u svemu, niti premali gdje nedostaje sadržaja. Ovdje ima taman zanimljivosti da te vuče istraživanje. Reakcije građana su mi top. Sjećam se da sam naletio na nekog beskućnika i lik je šokirano rekao; God damn I’m so high I’m seeing Robocop
Btw nemoj zanemariti one pcb ili kako se već zove za oružje, gdje apgrejdaš pucanje. Svako toliko ćeš naići na novi motherboard i možeš ih mijenjati.
Prosao danas nakon posla. Odradio sve u igri, fali mi samo jedan achievement. Bas fora igra za ljubitelje filmova. Na kraju moram priznati da mi je njihov terminator bio bolji, sto iz osobnih razloga jer mi je fransiza bolja, sto zbog toga da je terminator igra bolje poslozena i pricom i misijama
Jučer nabavio za PS5 zahvaljujući @DarkPunisher . Stavit će se na skidanje pa se zaigra nakon što riješim Like a Dragon Ishin. Očekujem jako dobru igru, znam da je i tehnički dosta hvaljena.
Na Steamu je sad 10 eura (čisto da znate), gdje mi je bila i prvotna namjera kupiti jer je FPS u pitanju. Nisam igrao još pa nema double dipanja.
- Uređivano