Stranger Things
Upravo pogledao do kraja, izvrsno. Točka.
- Uređivano
Auuuu kakav kraj. Vrh
- Uređivano
Vrhunska serija, vrhunska zadnja sezona i vrhunski kraj 4.sezone! Sad treba dočekati 5.sezonu
Trenutno sam na 7. epizodi i ono, super je to, ali je reciklaža. Ovako mogu napraviti 100 sezona, u svakoj ubaciti nekog novog zlikovca, par novih likova i ajmo.
Po meni 4ta sezona daleko ispod proslih, neusporediva sa prvom ili drugom :/
Sve je nekako previse karikaturizirano, stripovski, atmosfera mi nije bila ni blizu starim sezonama. U proslima sam stvarno imao osjecaj da je snimano u 80tim, ovdje se to potpuno izgubilo, sve mi izgleda kao da je snimano sada samo su propovi 80s. Nema vise niakkve misticnosti, od pocetka Vecna i sve je isto do kraja koji je potpuno predvidiv. Par epizoda je bolje ali u globalu i meni i zeni debelo ispod starih epizoda. Svejedno se veslim 5toj sezoni
Vrh, nebi je 4. sezona najbolja. 4,1,2,3
Kaj nije fora vidjet toliko različitih i skroz oprečnih mišljenja?
Meni je četvrta također možda realno najbolja, ali prva možda zbog nostalgije i toga kaj je prva ostaje na prvom mjestu. Apsolutno ima štih 80-ih, ali skroz. Ali vjerojatno zato kaj sam zbilja tad i živio i gledao sve te filmove tada na VHS-u. Pa puno tih filmova i je bilo karikatura i polukomično. Uzmite Evil Dead npr. Je to pravi pravcati krvavi horror, ali je i sprdancija. Kaj se dobro vidi i u novoj seriji Ash vs. Evil Dead.
Da, treća sezona je možda malo previše otišla u komediju i karikaturiranje, ali četvrta je ponovno baš dobra.
Pogledao i ja zadnju sezonu. Jako dobro, ali imam osjećaj da iz sezone u sezonu gledam praktički istu radnju. Nadam se da je peta ujedno i zadnja i da privedu to kraju na pravi način.
Serija je dobra, ali nije sigurno bez mana te je stvarno previše overhypana ( kao i svaka druga stvar danas koja itimalo valja ) i zbilja je vrijeme da završi.
Kaj radi King Gidorah u Stranger Thingsu?
Najvjerojatnije, tamo negdje 2025.
Također
Linda Hamilton Joins Netflix's 'Stranger Things' for Its Final Season
https://people.com/stranger-things-netflix-casts-linda-hamilton-season-5-7547562
Šteta kaj moramo toliko čekati na zadnju sezonu. Previše.
Bolje čekat i godinu duže, ako će to značiti da serije bude kvalitetno privedena kraju.
Sterlok kasni zbog štrajka pisaca, sve kasni kaj je u predprodukciji.
https://variety.com/2023/biz/global/writers-strike-wga-international-solidarity-1235643165/amp/