Kaj radi King Gidorah u Stranger Thingsu?

10 mjeseci kasnije

Šteta kaj moramo toliko čekati na zadnju sezonu. Previše.

Bolje čekat i godinu duže, ako će to značiti da serije bude kvalitetno privedena kraju.

7 mjeseci kasnije

STRANGER THINGS 5 production has officially begun!!!

Brijac zadnja sezona. Jedva čekam. Meni je serija odlična i nije se pokvarila svakom novom sezonom.

Jebiga štrajk je napravio svoje sve se maklo godinu unaprid

Brijac

Ne misli. kreatori su izjavili da bi rado htjeli spin off-ove, a s obzirom na uspjeh bit će ih onda sigurno.

Brijac pa nije da ima 18 sezona, ne traje uopce dugo.

6 mjeseci kasnije

Ova djeca će imati po 40 godina dok ovi završe seriju.

Ma kroz godinu - dvije je vani, nema straha. Ako bude 50% epic kao četvrta kroz svoj veći dio, imat ćemo fenomenalnu završnicu.

Čudo je što su uzveli u hrpi scena u prošloj sezoni… glazba, likovi, emocije… išo opet pogledat onu scenu sa Max u zadnjoj epizodi, zacmoljio sam ko zadnja pička 😁😭😢

Samo nek si uzmu vremena i naprave nešto u rangu sa 4. sezonom. Ne smiju sjebat.

13 dana kasnije
      6 dana kasnije

Tuhy

Ja nisam mogo vjerovat da su ubili Max koja mi je najdraži lik u seriji. Al dobro su se izvukli.

Znam hrpu ljudi Kojima su treća i četvrta sezona drastično pale u kvaliteti, ali meni je četvrta možda i najbolja do sad.

4 mjeseci kasnije

Sad je službeno! Sve se opet okreće 2025.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!