Serija/Film - Serija
Datum izlaska - 15.07.2016.
Žanr - SF, Horror, Drama
Trajanje serije - 2016 -
Broj sezona - 4
Broj epizoda - 34
HR titlovi - DA
Dolby Vision - DA
Dolby Atmos - DA
IMDB - https://www.imdb.com/title/tt4574334
IMDB ocjena - 8,7/10

A ovdje možete pisati o seriji bez spojlera.

Kakva vam je na kraju 4. sezona? Tek sad krećem na gledanje s obzirom da su tek sad sve izbacili.

Polako i ovo bacam u koš sa serijama za koje ne znam hoće li ikad završiti. Znam da bi 5. trebala biti zadnja, ali već neka prijašnja sezona je trebala bidi zadnja pa su produžili.

Brijac Meni najbolja do sad. Ne sjecam se da je 3. trebala bit zadnja, ali 5. def hoće.

Brijac Četvrta sezona je fantastična. U rangu s prvom, iako dosta drugačija. Ima puno više horror elemenata. Baš je uživancija. 4. i 7. epizoda sezone su mala remek djela!

Upravo pogledao do kraja, izvrsno. Točka.

Auuuu kakav kraj. Vrh 👌👌💪

Vrhunska serija, vrhunska zadnja sezona i vrhunski kraj 4.sezone! Sad treba dočekati 5.sezonu 🙂

Trenutno sam na 7. epizodi i ono, super je to, ali je reciklaža. Ovako mogu napraviti 100 sezona, u svakoj ubaciti nekog novog zlikovca, par novih likova i ajmo.

Po meni 4ta sezona daleko ispod proslih, neusporediva sa prvom ili drugom :/

Sve je nekako previse karikaturizirano, stripovski, atmosfera mi nije bila ni blizu starim sezonama. U proslima sam stvarno imao osjecaj da je snimano u 80tim, ovdje se to potpuno izgubilo, sve mi izgleda kao da je snimano sada samo su propovi 80s. Nema vise niakkve misticnosti, od pocetka Vecna i sve je isto do kraja koji je potpuno predvidiv. Par epizoda je bolje ali u globalu i meni i zeni debelo ispod starih epizoda. Svejedno se veslim 5toj sezoni 😃

Vrh, nebi je 4. sezona najbolja. 4,1,2,3

Kaj nije fora vidjet toliko različitih i skroz oprečnih mišljenja?

Meni je četvrta također možda realno najbolja, ali prva možda zbog nostalgije i toga kaj je prva ostaje na prvom mjestu. Apsolutno ima štih 80-ih, ali skroz. Ali vjerojatno zato kaj sam zbilja tad i živio i gledao sve te filmove tada na VHS-u. Pa puno tih filmova i je bilo karikatura i polukomično. Uzmite Evil Dead npr. Je to pravi pravcati krvavi horror, ali je i sprdancija. Kaj se dobro vidi i u novoj seriji Ash vs. Evil Dead.

Da, treća sezona je možda malo previše otišla u komediju i karikaturiranje, ali četvrta je ponovno baš dobra.

22 dana kasnije

Pogledao i ja zadnju sezonu. Jako dobro, ali imam osjećaj da iz sezone u sezonu gledam praktički istu radnju. Nadam se da je peta ujedno i zadnja i da privedu to kraju na pravi način.

Zero pa kad je ista radnja. Naši heroji protiv Upside Downa. To pratimo cijelo vrijeme.

Tzereen Više "11 protiv svega što ispuže s druge strane". Ali da, vrijeme je za neki epilog.

Serija je dobra, ali nije sigurno bez mana te je stvarno previše overhypana ( kao i svaka druga stvar danas koja itimalo valja ) i zbilja je vrijeme da završi.

A sad oboje isperite usta sapunom. Kako vas nije stid? Jel majke ljubite tim ustima?

Giphy - How Dare You GIF by moodman