Makar se u telemetriju razmem ko Marica u krivi kurac, poprilično mi je jasno kaj Fićo priča, pogotovo nakon onog ogromnog poučnog posta u D:I temi prije nekog vremena.
I ok, Blizzard i slični će na temelju mog načina igranja zaključit kako druge slične meni navest da potroše lovu u free to play igri.
Al opet, nisu navukli mene… to što su navukli nekog drugog nije moj problem. Ja sam skinuo ftp igru, izigro ju bez da sam potrošil i lipe i ćao đaci. Ako sam ja radi toga dio problema, a ono, jebeš mu mater.
Igro sam Warzone par mjeseci i nisam im dao lipe, te se smijo kad su moji u partyu spominjali kupovinu battlepasa.
Napravili su free to play igru i mikro transakcije su način na koji će financirat troškove oko igre. Naravno da će se služit svim mogućim "trikovima" da nam izmuzu što više love, al brate, imaš mozak i razmišljaj da li ćeš potrošit lovu na nešto il nećeš.
Badava ti tisuću jebenih telemetrijskih analiza nad drugim igračima, ako sam ja odlučio da nema dragog boga da kupim battlepass u Warzoneu (o njemu mogu pričat jer je jedna od rijetkih free to play igara koje sam igral).
Tak da, kužim kaj Fićo priča, al mi je posve jasan i Tzeov stav da mi se živo jebe ak će oni analizirat moj stil igranja bez trošenja na mikro transakcije kako bi pokušali druge "nagovorit" da troše unutar igre.