Obi-Wan Kenobi
Naglasak je bio na "novo".
A možda smo pre strogi, i ciljana je publika bila djeca osnovnoškolske dobi kojima se željela približiti ova saga, i stvoriti novu bazu obožavatelja za generiranje zarade idućih desetljeća.
To nije bila scena iz serije nego iz filma.
Prey je limunada.
Svi Predator filmovi su bar ok.
Ukljućujući i onaj so bad it's good treš iz 2018.
Predators je najlošiji u serijalu, ali daleko od lošeg filma.
nema meni do prvoga sa šarafcigerom u gl. ulozi, đungla i opasnost koja vreba iza drva, drugi je pokušao ići u tom smjeru ali čim su stavili grad i civilizaciju u scene već mi to bil gemišt ali ajd odgledo ga nekoliko puta i prolazi a ostali su dio folklora.
- Uređivano
Predator kad je izašao 87. jedva da je bio gledan. Gledao sam ga premjerno u sklopu FEST 87 ljeto u kinu Tuškanac, stariji se valjda sjećaju u praktički praznom kinu. Pojma ljudi nisu imali, praktički B produkcija, nisam ni ja imao pojma, vidio najavu sa šrafencigereom i reko idem gledati. Izašao iz kina sa tolikom paletom emocije…ne mogu opisati. Sretan, zadovoljan, zadivljen, zabavljen, adrenalin me ispucao na max….jebote koja vremena
Kasnije kroz VHS i DVD film je postao kultni, slično kao Blade Runner. Svi ovi kasniji nastavci su limunada.
- Uređivano
Sterlok a kakav je tek trebao biti majko mila prouci malo tko je trebao biti glavni glumac i na sta je trebao liciti predator.
"Jean-Claude Van Damme was originally cast as the Predator with the intent that the physical action star would use his martial arts skills to make the Predator an agile, ninja-like hunter"
Dosta tih kultnih filmova je slučajno ili na sreću postalo dobrim filmom. Npr. Šarafenciger je trebao glumiti Kyle Reesa ali je uvjerio Camerona da on bude robot lovac i ubojica. Film bi bio potpuno drugačiji da se to nije dogodilo. Brijem da je i kumovao da u drugom dijelu kompletno promjeni karakter i postane robot zaštitnik, jer mu je to više pasalo u tom dijelu karijere.