wooddiebone probaj pogledat Andora. E to je prava, zrela, ozbiljna Star Wars serija za odrasle. Baš top serija.

Brijac Serija je katastrofa. Ne znam kako je itko ovo izdržao pogledati do kraja bio SW fan ili ne.

Iznimno loša serija. Kao prvo znaš kako će završiti, jer poznat je nastavak priče pa sva ona nadmudrivanja ova dva lika nemaju nikakvu težinu ili napetost. Izvedba je užas, npr. curica od sedam godina bježi odraslim muškarcima u formi i ne mogu ju uhvatiti, kao da gledam neki blesavi crtani film. Debilno do bola.

Zadnja borba je pretjerana i opet besmislena jer znaš kako će završiti, nemaš brigu nad likovima, doslovno te boli kifla za sve i gledaš to ko robot.

wooddiebone Ako postoji jedna stvar koju novi Star Wars radi dobro, to je prikaz Vadera.

ovo je prikaz Vadera

Sterlok npr. curica od sedam godina bježi odraslim muškarcima u formi i ne mogu ju uhvatiti, kao da gledam neki blesavi crtani film. Debilno do bola.

To je trenutak koji je presudio. Kao da gledam neki dječji film tip Sam u Kući. Kasnije sam vidio razne videe s još debilnijim scenama.

A možda smo pre strogi, i ciljana je publika bila djeca osnovnoškolske dobi kojima se željela približiti ova saga, i stvoriti novu bazu obožavatelja za generiranje zarade idućih desetljeća.

Sterlok ma salim se naravno 😁 ako je cekanje Vadera poanta serije, onda stvarno sumnjam da je ovo vtijedno gledanja

To nije bila scena iz serije nego iz filma.

Sterlok znam, Rogue One, gledao sam. Govorim da raspravljamo o tome kako se cekaju jebene scene Vadera, a ako se o tome raspravlja, onda je ostatak serije upitan. Primjer, zadnje smece od filma o Predatorima

chono slažem se. Prey je odličan Predator naslov. Taman doza nostalgije i novosti. Odličan film za fanove serijala.

Tzereen Oprosti, ali Prey nije Predator naslov. Nema Predatora uopće u naslovu.

Giphy - Showtime Recording GIF by CBS

chono taj je loš. Ima dobrih elemenata, ali je loš. Vidi se da je rezan i slagan iznova. Baš ćušpajz.

Ali Prey je odličan.

Tzereen Od svih koji su ga pogledali čuo sam samo pohvale. Na kojoj je to streaming usluzi?

Svi Predator filmovi su bar ok.

Ukljućujući i onaj so bad it's good treš iz 2018.

Predators je najlošiji u serijalu, ali daleko od lošeg filma.