TITANXIS Ma dobro je bilo danas, čak i meni zabavno, samo mi malo krivo kaj su joj dvoje dali 6 boda a žena se trudila. Zato je Gogo dal 10-tku. Pravi dečko i to je fer iako mu se nije nekaj svidjelo ali daje svima 10.
Picek Prika sjećam se ove panjine, nevjerojatno umišljen i prepotentan lik no takvi podižu gledanost i potrebni su ovakvom showu. Jedino mi je bilo žao kandidata koji su ga morali trpiti 5 dana.
Prika Ma kreten,meni je isto bilo zao kandidata ali mogu ti rec da sam jedva cekao upaliti i gledati što će mu taj dan smetati... Inace svi vise manje u zadnje davaju desetke i postalo je nezanimljivo,mislim i ja bi je dao da sam se prijavio ali opet izgubi jedino onaj koji dobije devet..
Picek A ono, to s desetkama čak i denkle kužim, najviše kada si ekipa klikne ili se zna otprije pa im je onda neugodno narušavati odnose kad će se kasnije nastaviti družiti. Znam da to narušava objektivnost, al kužim zašto se tako ocjenjuje.
TITANXIS Večeras počinje nova postavka kandidata. Ličko područje, bit će možda i pregršt janjetine što mi baš i nije po volji.
TITANXIS Predjela ovaj tjedan su mi milina. Domaći naresci razni, sir škripavac, kruh ak je domaći još i bolje, domaća šljivovica ili vino a meni zazubice rastu.
TITANXIS Ovaj tjedan RTLTV seli se u Zagorje zelene. Nadam se da će bit čvarkov, odojkov, žgancov i ostale fine papice a ovo su ovotjedni kandidati a prvi kuha Jurek.
TITANXIS Danas Štef priprema ličko zagorsku večeru. Spojil je pola odojka i pola janjca na jednom ražnju i tak bu pekel ko jednu cjelinu. To je svetogrđe. Uništil bu odojka. Ja to ne bi jel a ne ne!
TITANXIS Svejedno se gleda i ponavlja gradivo. Baš se pitam tko je bio pobjednik u ovoj ekipi? Mislim da je bila ona što će zadnja kuhat.
Picek Ne mogu tog Božidara smisliti, gledao sam ga prvi put kad je bio u Večeri za 5 i nemam namjeru gledati reprizu. Rijetko viđena panjina.