weky Gledam u nadi da će se jednom prijaviti Titanaxis i da ću ga prepoznati. Ne po faci, već po obilju palente.
weky Možda je Titanaxis već bio, a to ne znamo. 🤔 @Flipper Bacamo se u pregledavanje arhive. Ti traži jela s više vrsta tjestenine, a ja ću Ledove štrukle za desert.
TITANXIS Danas sam uspio skuhat jelo sa jednom vrstom tjestenine, slika ide navečer za bolji san! Hehe, bilo ih je dosta sa štrukljima za desert.
TITANXIS Flipper Ne pašu si. Današnja kuharica je sramežljiva. Caprio je fini i ozbiljni gospon a onaj obrijani je upal među njih ni sam ne znam kak a ona druga promuklog glasa, bilo bi nekaj od nje da je mlađa. Još ona baba sa crvenom kosom bi još najbolje napravila štimung ali nemre sama.
TITANXIS Jedna od meni najboljih ekipa u zadnje vrijeme najprije zbog Jerka koji je bio glavno jelo i pravio šou, te zbog prekrasne Olivere koja je uljepšavala taj tjedan a ostali su bili začini glavnom jelu.
Picek Prika sjećam se ove panjine, nevjerojatno umišljen i prepotentan lik no takvi podižu gledanost i potrebni su ovakvom showu. Jedino mi je bilo žao kandidata koji su ga morali trpiti 5 dana.
TITANXIS Ma dobro je bilo danas, čak i meni zabavno, samo mi malo krivo kaj su joj dvoje dali 6 boda a žena se trudila. Zato je Gogo dal 10-tku. Pravi dečko i to je fer iako mu se nije nekaj svidjelo ali daje svima 10.
Prika Ma kreten,meni je isto bilo zao kandidata ali mogu ti rec da sam jedva cekao upaliti i gledati što će mu taj dan smetati... Inace svi vise manje u zadnje davaju desetke i postalo je nezanimljivo,mislim i ja bi je dao da sam se prijavio ali opet izgubi jedino onaj koji dobije devet..
Picek A ono, to s desetkama čak i denkle kužim, najviše kada si ekipa klikne ili se zna otprije pa im je onda neugodno narušavati odnose kad će se kasnije nastaviti družiti. Znam da to narušava objektivnost, al kužim zašto se tako ocjenjuje.
TITANXIS Večeras počinje nova postavka kandidata. Ličko područje, bit će možda i pregršt janjetine što mi baš i nije po volji.
TITANXIS Predjela ovaj tjedan su mi milina. Domaći naresci razni, sir škripavac, kruh ak je domaći još i bolje, domaća šljivovica ili vino a meni zazubice rastu.