Snakedoc Ovo nije skakanje u obranu, već sam dovoljno dugo na forumu da znam prepoznati određene načine nastupanja u raspravama. Nisi prvi koji izjednačava vlastito mišljenje s kvalitetom, niti ćeš biti zadnji. I kažem, meni nije problem da čak netko i tako nastupi, ali ne, to ne znači da je ovaj drugi promašio. Ulaziš u ovo nepromjenjivim stavom da su drugi u krivu, a ti nisi i temeljiš taj isti stav čisto na tome koja ti se igra više svidjela. Kada daš konkretan link, on isto vodi na stranicu koja te direktno opovrgava.
Na to još više ukazuje to što se odmah braniš time da imaš pravo na mišljenje. Ok, i? Nitko ti ga u niti jednom trenutku nije zakinuo. Isto tako drugi imaju pravo komentirati to mišljenje jer si ga iznio javno. Jedino želim istaknuti kako ti možda misliš da ima velika lista igara i da je jako teško složiti takvu listu, ali tvoj nastup pokazuje suprotno, da su drugi u krivu, ti nisi i to je to.
I neka Darksiders 2 ima 88 ocjenu. Super za tu igru. Jedno mišljenje ne čini konsenzus. Prezentiraš podatke koji ti se sviđaju, a ne one koji tvore koliko toliko realnu sliku. Puno je jače pozvati se na ocjene kritike na Metacriticu gdje Darksiders II ima 81%. Ili na Steamove ocjene gdje recenzije ostavljaju samo ljudi koji su igrali igru, pa tamo vidiš 77% na preko 10k ljudi. No čak ni to nije dovoljno, treba uzeti još izvora, a ne samo one koji nam se sviđaju i stvaraju sliku koju želimo vidjeti.