Top 10 igara za PlayStation 3
Kristijan se danas prisjeća PlayStation 3 konzole, porođajnih problema, čudnog bumerang kontrolera kojeg smo, na sreću, izbjegli, te najboljih igara generacije.
Kristijan se danas prisjeća PlayStation 3 konzole, porođajnih problema, čudnog bumerang kontrolera kojeg smo, na sreću, izbjegli, te najboljih igara generacije.
Mass Effect 2?!
Nema tu puno boljih igara, lista po "pravilima" tek tolko.
Meni fali Okami.
Ali inače dobra lista.
A dobro, slažem se za to.
Mass Effect 2 je objektivno izuzetno dobra igra. Zaslužuje biti na top 10 ljestvici. Subjektivno je čak za top 3, ali objektivno je top topova u svom žanru i šire.
Moja bi lista sigurno bila podosta drugačija, ali zato je moja, a ne njegova, .
Bili bi tu ziher Bioshock, Okami, Mass Effect, Journey, God of War, a vjerojatno i inFamous.
Okami je PS2 igra.
Pohvale na video. Osjeti se dobar gaming odgoj kod našeg Yakuze. Samo naprijed...
Ta lista je njegovih Top 10 igara.Pola njih po mojoj listi ne zaslužuje biti tu.
ME2 da, Bioshock da, Ninja Gaiden 2 da, MGS4 ne (jbga, kažem to kao fan, lol), Dark Souls >Demons Souls, GT6 bi isto stavio prije GT5. Ostalo je ajmo reći ok. Jedino bih isto switchao U2 s TLOU1. Generalno i nisam oduševljen PS3 generacijom. From je spasio stvar, da nije njih baš bi bilo meh u usporedbi s PS2 zlatnom erom.
Iako nisam bio u PS điru nakon PS1 pa sve do pojave PS4 ali brate mili meni su najbolje bile ove igre iz te new age PS generacije konzola. Top ten.
Sorry ali ne slažem se sa listom uopće.
Nema God of war 3.
Gdje su rpg i jrpg igre ? Mass effect 2, Persona 5, Final Fantasy 13 ( sve 3, je kontroverza ali igre su vrh).
Gdje su hack and slash?Darksiders 1 i 2, DMCi Bayonetta? Ninja Guiden Sigma 1 i 2?, Castelvania?
I GEMOVI poput Shadow od Colossus i kompetno sve od Sude 51?
Propustio sam jos puno igri, ali mislim da si kompletno promašio. Sorry slažem se jedino sa Last of Us . Jbt tek sad sam primijetio da nema niti Dead Space igri. Ok. Tvoja lista očito, ali nema veze sa stvarnošću.