Genesis

Čeka bi i ja da nisan odigra prvi dio ovog govna.

Odigrat će se vjerojatno…ako kao prethodnik stigne na PS+. Ali vidi se da još bolje da im je koristilo što su otpisali prethodnu generaciju, prostori su veći, sve je detaljnije, ima više vrsta vozila, leteći pilići…sve je tu.: p

Ček, remake pa sad rebirth?

FF7 krava sa sisama koje se vuku po podu. Strašno.

Koliko vidin svaku igru su zamislili kao zasebnu igru save se ne prenosi nego opet lv1 i kreni

Kikiller Nedostaje ti Remake Integrade u nizu. Nakon Rebirtha (koji je nastavak na remake, jel) računaj vjerojatno na još jedan "intergrade za Rebirth", pa onda još jedan FF koji bi to sve "spojio" i dovršio.

herc

zvukovi koje sam proizvodia za vrime trajanja ovog trailera mogu se usporedit samo sa zvukovima za koje siroti japanci plaćaju minimalno trideset dolara da bi ih slušali u podrumima tokija

foggy Iss napio sam se rakije jucer jedva vidim, samo da naidjem

Genesis

Pa jel to sad onda ide drugi dio ili je ovo opet novi FF7?

(a ono, nije mi ni bitno više. Bitno da je izašao onaj na Ps1 prije 30 g.,)

A izgleda oke, lijepo, nabrijano, al od FF VII sam odusto na pola igra od dosade, a za FFXVI znamo sve kak je ispalo.

Ne znam… možda jednom, ak se natjeram prijeć prvi dio.

Kikiller iskreno, ja ti gledam na to kao na starom PS1…igra je bila na 3 diska, tako da sad svaki naslov prezentira jedan disk…igra nije 1:1 omjer sa orginalom, vec imaju dodatne funkcije, opcije, pricu itd….

u Rebirthu ces imat opciju prije nego sto nastavis da dobijes mali video sto se desilo u Remakeu, pogotovo jer Remake zavrsava sa cliffhangerom koji ima reakciju WTF…

Genesis

Neka ga, meni je taj serijal prekrižen i stavljen u arhivu u mozgu na odjel ''Dobra gejming sjećanja''.

Nisam ljubitelj remake-ova tako da me ni jedan ne dira.

Ja sam za to da igra bude nova, fresh, inovativna i posebna, svojstvena.

Pa makar se radilo i o indie igri sa ne pretjerano lijepom grafikom.

Kikiller ja volim FF, tako da znam da cu uzeti i ovo…sinoc u 1 sat sam na SE stranici stavio u kosaricu collectors izdanje, iako kosta 389 eura…no prespavat cu jos odluku dali cu ju kupit, vidim da ima Deluxe izdanje za 109 eura

Genesis

A samo je kip i to je to. Sve zavisi koliki si fan kipova.

I neznan jesan dobro vidija ali cini mi se da nije izdanje sve skupa nego odvojeno ide deluxe igre, ali mozda san se zajeba