herc

Ma krasno ja bi da su ti isto razvukli na barem 7 dijelova.

Jedina dobra stvar je sto nemore biti gore od prvog dijela jer je to ipak jedan od najgorih najglupljih najdosadnijih jrpga ikad izaslih.

foggy

Ma daj toliko je loše da ni @Tuhy nije zavrsio igru a znas da igra svasta a jos i vise gleda svasta.

foggy Ce bude dobro, ili ce bude lose,

Directed by Tetsuya Nomura

Što može poći krivo? 😃

Miro Tuhy je mislio da ce bit golih doktorica iz Osijeka ili gdje vec sad boravi 😃

Part 1 je zadrzao vecinu toga i ne zamjeram im sto su malo mijenjali. Razradili su vec sad savrsenu pricu kroz produljene animacije, dodali savrsen voice acting i uspjeli potrefit karaktere likova kroz glasovne glumce.

Jedino sto su zajebali je sta su Hard mode ostavili za kraj, a tek na njemu se vidi koliko je fajt genijalan i koliko turn based dio ima utjecaja na taktiku, pogotovo arena i ovi najtezi challengi. Yuffie je to jos dodatno izbrusila i zadnji challenge protiv danespoilamkoga je uzasno tezak i uzivao sam trazec taktiku. Fajtanje je stvarno dovedeno do savrsenstva. Ne kazem da nema svoje musice, al uz sve to na Hard modu skupljas manuscripte koji dodatno otvaraju oruzja i cijeli playthrough opet ima smisla. Za mene su potrefili FF7 u Partu 1, a samim tim sto je hrpa toga vjerna originalu nema nikakvog smisla da mi to ne valja.

Part 2 mi vec sad pokazuje naznake nekih velikih izmjena i to me bode, ali kad sve sumiram, ako jos refajnaju sve iz prvog dijela, imamo mega hit. Samo bi stvarno volio da se izjasne kome zele udovoljit, jer rijetko tko a da nije ljubitelj ovog zanra ce sad preci na tu stranu bas radi rimejka. To je igra prvenstveno za fanove, moraju to postovat.

5 dana kasnije
    3 mjeseci kasnije

Genesis

Čeka bi i ja da nisan odigra prvi dio ovog govna.

Odigrat će se vjerojatno…ako kao prethodnik stigne na PS+. Ali vidi se da još bolje da im je koristilo što su otpisali prethodnu generaciju, prostori su veći, sve je detaljnije, ima više vrsta vozila, leteći pilići…sve je tu.: p

Ček, remake pa sad rebirth?

FF7 krava sa sisama koje se vuku po podu. Strašno.

Koliko vidin svaku igru su zamislili kao zasebnu igru save se ne prenosi nego opet lv1 i kreni

Kikiller Nedostaje ti Remake Integrade u nizu. Nakon Rebirtha (koji je nastavak na remake, jel) računaj vjerojatno na još jedan "intergrade za Rebirth", pa onda još jedan FF koji bi to sve "spojio" i dovršio.

herc

zvukovi koje sam proizvodia za vrime trajanja ovog trailera mogu se usporedit samo sa zvukovima za koje siroti japanci plaćaju minimalno trideset dolara da bi ih slušali u podrumima tokija