resident_evil Već je netko spomenuo ali definitivno su zeznuli sa imenom. Prvo remake pa rebirth. Prošlo bi puno bolje da se rebirth zvao Remake part 2, prodaja bi bila bolja. Remake se prodao super. Baš me zanima kako će nazvati treći dio.
montoya Jučer sam bil iznerviran s dobivanjem kupaćih kostima (Act 6) jer sam prije dugo igral, ali danas sam bez problema rješil Tifu i Aerith. E sad su prave dekle 😄 Jedino sam to stigel obaviti, ali sad definitivno nastavljam s igrom. Jedna borba:
resident_evil Napokon sam našao igru po super cijeni. Rabljena za 30€ na ruke iliti bez poštarine. Jednon pređena (ko nova izgleda) tako da kad nađem jednog dana slobodnog vremena za tako ogromnu igru, pređem. Bit će to sigurno prije part 3.
Legendary_Hero resident_evil Crisis Core si igrao? Ja još čekam da počnem, a želio bi prije Rebirtha.
Legendary_Hero resident_evil To me nekako odbija da započnem igru, mislim da će mi to pažnju odvlačiti i uopče neću pratiti što se događa na ekranu.
Legendary_Hero foggy A budem da. Trebam rješiti Lost Odyssey koji sam započeo i onda sam čak mislio krenuti na FF7 univerzum ponovno sa Intergradeom, odnosno ponovio bi Remake da se podsjetim igre, ali više radi Intermissiona jer ga nisam odigrao, pa sam mislio prvo kupiti njega i onda bi započeo Crisis Core Reunion.