I'll bite.
Sve je to ok i svako ima pravo na svoje mišljenje, ali ovo što vi radite je aktivno širenje… Ne znam ni kako bi nazvao, toksičnost je možda teška riječ, haj reći ćemo ogorčenost. Jer često argumentiran razlog kod vas je "kakvo sranje od igre".
I evo, nije da niste imali svoj day in the sun, ali sada ja recimo uopšte ne želim ni da komentarišem o raznim detaljima i svim dobrim stvarima kako idem kroz igru, jer ću vjerovatno na tone teksta dobiti toksičan komentar. To što si ti rekao sada je takvo nametanje mišljenja if I ever saw one.
Šta sad, evo na tvoj komentar ja ću reći "Ja kad vidim takve kritike o igri koja ih ne zaslužuje, zlo mi". I šta, kraj priče? Not the way it goes.
Evo primjer, meni se Days Gone gadi kao igra. Isto kao Ghost of Tsushima također koja mi je teški prosjek i bezveze mi je takav high regard. Ali odigrao sam, platinirao, locked and threw away the key. Možda sam napisao post ili dva (objektivna) o tome, ali zamisli sad da svatko tko napiše nešto pozitivno ja krenem bashati. Meni se iskreno ni ne piše onda kada znam da me neće dočekati pozitivan komentar.
Isti onaj SkillUp što si stavio za FF XVI recu je popljuvao igru, bilo je "vi svi koji veličate FF XVI i držite SkillUpa in high regards, evo vam da vidite kako je popljuvao igru" (parafraziram). Okee, ali što onda nisi stavio njegovu zadnju FF VII Rebirth recenziju ovdje? C'mon 😃
Nije mi cilj svađati se, ja razumijem da ti i ostali držite FF bliskim srcu i razumijem kada neki tako tvoj dragi ip ne ispuni tvoja očekivanja. Zato sam i napisao ovaj post i razumijem tvoju ljutnju u neku ruku, ali to nije razlog napisati samo:
Ja kad vidim takve hvalospjeve igri koje ih ne zasluzuju u toj mjeri, isto mi se zeludac okrece.
Da su napravili dobre igre, bilo bi drugacije
Jedino dobro u ovoj igri je sta je vise ne moram igrat