Status update: upravo sam došao do 12. chaptera, nasmijao sam se toliko glasno da su se ulazna vrata moje zgrade zaključala sama od sebe zbog mjere opreza, a onda sam se zakikotao i pao sa stolice . . . kad sam shvatio razmjere i proporcije onoga što se upravo otvorilo.
OVA JEBENA IGRA HAHAHA.
LMAO
Doslovno sam sletio s narativnim padobranom "MORAMO DOĆI DO TEMPLE OF ANCIENTSA DA SPASIMO SVIJET" na sinopsis najsporednije i najnasumičnije potrage za gusarskim blagom ikad . . . i cijela premisa je tako glupa, luda i besmislena . . . OBOŽAVAM OVU IGRU LOL.
Nemoguće da su samo tako postavili dihotomiju i sudbu kletu neizbježne nadolazeće propasti i potrebe da se spasi čovječanstvo neposredno uz još veću potrebu da se prijatelji samo zajebavaju i druže lol.
Znamo da je Sephiroth najveća prijetnja s kojom se čovječanstvo susrelo i rat s Wutaijem je upravo počeo, ALI NE ZABORAVITE DA SU NOVI QUEENS BLOOD IGRAČI DOSTUPNI U COSTA DEL SOLU!!!
Doslovno ću samo odigrat koju partiju QB-a i izgasit (i pogledat neki film prije spavanja). Jedna od najvećih igara ikad napravljenih. U svakom smislu.