preorder je svakako pao i to cak 3x jer nisam znao gdje cu biti kad igra izadje al nakraju idem za Osijek i uzet cu u Zeldi koja daje i Steelbook uz igru
Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion
Disk definitivno.
Na Open Criticu malo drugačije:
https://opencritic.com/game/14063/crisis-core-final-fantasy-vii-reunion
@foggy , će biti recenzija?
Sljedece godine kad prestane plakat
budimo iskreni i original je bio nothing to write home about. ne sumnjam da ce fanovima igra biti vise nego dobra, a za ostale lagani skip.
Najbolja PSP igra.
Solid_Snake Krećem danas ako dođe, čekam još. A možda i za vikend krenem, ovisno o slobodnom vremenu, malo je stiska.
Sutra ce doci ali neznan sto prije zaigrati
Stigla igra ali jos nema limene kutije, kao da je greskom samo za switch doslo a ne za ps da ce danas poslati samo kutiju.
Iskreno radi kutije san i kupio jer me zacudilo da je uopce bilo to kod nas jer je kao ekskluziva za se store.
Meni doslo danas isto, ali mislim da za vikend krecem.
- Uređivano
Uuuu jebeno.
Generalno je odličan steel, ali stvarno fucking shame što sa svojim steelovima u zadnje vrijeme ne idu uvijek s Amano artworkom. Generalno ovi zadnji FF stilbuci su sve CG render, što mi nema smisla jer fanovi žele artwork, a CG render guraj tamo casualcima
Recimo evo brzinski sam uslikao 2 primjera sad kod sebe, dakle oba su odlična, ali ovaj art… Damn bruh (BTW. hvala @Tuhy <3 )
Šteta recimo isto za XVI što je ovakav steel (iako ću ga nabaviti), kada bi Amano art bio nevjerovatan na stilbuku
- Uređivano
Ja vam ne mogu opisati koliko me ova igra usrećuje, i koliko volim Zacka. Mancrush, Zack je sve na svijetu. Novi vokal nije loš koliko sam mislio (english audio jel), čak mi paše sve više. Nekak su ga prikazali pre-goofy kad su naslagali samo scene u traileru, sad kad je cijela igra onda je baš solidno, nekad samo bude malo blentavo, ali dobro je.
Pre-rendered animacije su malo škrlja na 4K, ali in-game modeli i sve što su napravili je odlično. Igra je i dalje ona stara, što je i dobro i ne, ali za sada, u prvih 5h, nemam apsolutno nikakve zamjerke. Specijalni efekti magija i skill materija su bolesni, tako da lagano svršavam dok guštam u najboljoj PSP igri. Priča je mrak, zaboravio sam koliko su dobro ispričali tu priču. Jedva čekam vikend, jer danas je domjenak pa neće bit igranja
Combat je zabavan i fluidan, iako možda dosadi, ipak je 1 moveset u igri, ali opet, 1000 kombinacija materija. super mi je finish move kad zadnji protivnik umre, baš nekak mesnato.