2 godine kasnije

Pitanje, da li normal poslje postane nešto zahtjevniji ili?

Probao sam prvih pola sata ali prekidao sam animacije, samo sam htio vidjeti koliko je borba teška. Čim pređem Terminatora bacam se na Crisis Core.

Jedva čekam jer moram ispraviti grešku što nisam nikad prešao na PSP-u, a imam je. Bio sam igrao dva sata max i odustao.

• foggy

•  
    •  
    •  
    •  

Nije, tesko je za platinu prec zadnjeg optional bossa ali uz pripremu i nije. Chill igra

Thanks. A kad bi krenuo na hard koliko bi teže bile story misije?

• foggy

•  
      •  
      •  
      •  

Da ti pravo kazem nemam pojma.

resident_evil vjerojatno dosta.

Na početku nisi prejak. Odigraj na normal pa si prebaci, jebeno dobra igra.

Meni osobno među top FF igrama.

Krenuo sam jučer na normal. Prešao sam prvi chapter i išao malo istraživati (koliko se može) grad.

Za sad mi je igra super. Sviđa mi se da je linearna, side misije su na save pointu i brze su. Ne znam da li se sve baziraju na combatu..

Čitanje mailova je kul jer proširuje lore.

Ne sviđa mi se da se lik sam od sebe levelira ali pregrmiti ću jer mi je ostalo top.

Priča mi se čini super. Zack također legenda. Nekako me na početku baca na mene. Tako sam i ja uvijek htio biti heroj i naivac dok sam bio mlađi.

Moj prvi susret sa FF VIi je remake, a Rebirth još nisam igrao. Tj. lažem jer sam gledao prije 100 godina Advent Children ali se ničeg ne sjećam. Tako da mi je ipak to prvi susret.

E da, grafika je super. Stvarno predivno izgleda. Animacije od Ifrita su brutalne.

5 dana kasnije

Prešao! Koja igra ćo moj. Proletilo je 13h i baš mi je odgovarala ovako ful linearna igra.

Combat mi je bio sasvim okej. Likovi vrhunski, grafika very nice. Soundtrack ubija. Priča i Zack su mi definitivno najbolji aspekt igre..i kraj koji je priča za sebe. Zadnjih 20 min baš kida na razno razne načine.

• sanzo

•  
        •  

resident_evil

Meni su cijela zadnja borba i animacija nakon nje medu najboljim trenucina u serijalu, a i sire. Prica zna bit blesava na trenutke, ali kad pogodi, onda stvarno pogodi.

montoya tako je. FF7 ce imati 3 dijela. Rebirth je drugi dio a Crisis Core je dobar uvod u sve to.

montoya

Ne preporučujem ako nisi upoznat ranije bio s čitavom pričom FF VII. Spojlat će ti Crisis Core dosta stvari.

sanzo

True! Ali i ti neki blesavi trenuci nisu toliko strašni jer ukupan dojam je baš brutala.

CG animacije se i danas drže super, nevjerojatno da je to izašlo na PSP-u 2007 ili kad već.

Kažem toliko sam se nabrijao opet na FF univerzum da sad opet razmišljanjam o kupnji FF 12 remaster (disk verzija). Na polici me čeka FF XVI, ali mislim da ću ipak prije Lies of P. A moram nabaviti i Rebirth.

Skužio sam da je najbolje kad me ulovi ne igranje plejke (5 mj nisam) i onda kad krenem baš mi je čista uživancija. Od početka 12 mj udaram sve u 16 😁

Blažen bio moj sin koji ide rano spavati ❤️

resident_evil

Ja isto svako malo

resident_evil CG animacije se i danas drže super, nevjerojatno da je to izašlo na PSP-u 2007 ili kad već.

Kad je izašla je bila čudo, animacije su izgledale skoro kao Advent Children na prijenosnoj konzoli. Baš je bilo impresivno, pogotovo ona trening scena na topu u simulatoru koju su pokazali kad su najavili igru.

Razmišljam da uzmem 12 dok ne vidim da mi devetka već godinu dana stoji na konzoli i stalno umjesto nje počinjem nove igre. 😃

Sretno sa Lies of P, to mi je bila najdraža igra koju sam lani odigrao.

Twillight

Odigrao sam ga, kao i sve ostale glavne ff-ove osim 16 kojeg još nisam stigao. Ovo bi bilo ponavljanje na novoj verziji. Ipak je prošlo jako puno od ps2.