Uf, jedva čekam.

Bit će ovo roba! Imam PSP a nikad nisam prešao igru, a glavno da mi je i ona bila jedan od razloga za kupnju. I dan danas stoji na polici lijepa kutija Crisis Core-a.

Ispraviti ću grešku s ovom rimejkom.

Ja san napravio preorder u ceka se.

Glavno da se debili ne diraju u radnju i useru sve ko do sad

preorder je svakako pao i to cak 3x jer nisam znao gdje cu biti kad igra izadje al nakraju idem za Osijek i uzet cu u Zeldi koja daje i Steelbook uz igru 🙂

9 dana kasnije
7 dana kasnije

Sljedece godine kad prestane plakat

sanzo Sljedece godine kad prestane plakat

Sve je rečeno 😃

Ček igra je vani već? 77 meta? Šta ne valja jebem im hleb 😃

budimo iskreni i original je bio nothing to write home about. ne sumnjam da ce fanovima igra biti vise nego dobra, a za ostale lagani skip.

maverick Nema, lagat ćemo i reći da je bio odličan 😃

master_x Apsolutno. Zanima me bas sta je zajeb, ali taj recept po misijama i relativno dosadne sub-misije su sigurno razlog, plus hodnici cijelu igru, uz taj mashup combat. I Zacka su napravili kao piskutavog tinejđera, to im necu oprostit. Svakak, bacam na japanski dub jer je izvorni.

6 dana kasnije

Igra li netko, jel mu stigla igra?

Ja se nadam uskoro + steelbook…

Solid_Snake Krećem danas ako dođe, čekam još. A možda i za vikend krenem, ovisno o slobodnom vremenu, malo je stiska.

Sutra ce doci ali neznan sto prije zaigrati

Stigla igra ali jos nema limene kutije, kao da je greskom samo za switch doslo a ne za ps da ce danas poslati samo kutiju.

Iskreno radi kutije san i kupio jer me zacudilo da je uopce bilo to kod nas jer je kao ekskluziva za se store.