Flipper A koji cringe majko mila.

A ovo je ljudima koji vole dobre priče i likove kao ovim ostalima TLOU remaster, čista 100/100 prije izlaska, pa da naplate i 100 eura 😃

sanzo TLOU remaster, čista 100/100 prije izlaska

Misliš remake? 😃

foggy Misliš remake? 😃

Još je odluka u zraku oko toga dok ne odigram. Dok me ne uvjere u suprotno za mene je to remaster 2.0 😃

sanzo Dok me ne uvjere u suprotno za mene je to remake 2.0

Misliš remaster 2.0? 😃

Crisis Core je Remaster 2.0

foggy

Ispravio i prije nego si pisao. Od CC-a očekujem da potpuno preprave combat, lokacije, kretanje i način na koji rade random encounteri, ako ih uopće bude. Odnosno pravi remake. Uz to da priču ni slučajno ne taknu. Znam da je previše i već vidim da ću napisat pol strane prigovora kad odigram, ali svejedno jedva čekam da izađe. 😃

sanzo Pa vidio si trailere? Osim što je ovo remaster a ne remake, ne izgleda mi kao da su išta od navedenog dirali. I dalje vidim onaj bar dolje i gambit random limit bar (najgora stvar poslje FF-a XV). Combat encounteri su užas, a tak je jer je PSP kutija šibica i moralo je bit tako, sada bi trebalo sve lokacije proširiti i napraviti nešto od njih jer ako ostane isto ostaje taj problem. I dalje je to meni sve nebitno dok je priča ista, ali nije jer Zack ima drugačiji voice-over.

foggy

A meni je DMW super i nikako ga nesmiju maknut. Za ostalo mi je teško reć iz trailera, trebam probat, a ništa van combata nisu pokazali, samo čim izlazi za switch vjerojatno će i dalje svijet bit dosta ograničen. Nek mi daju japanski voiceover, ionako sam na njega više naviknut i neću se žalit,a taj je ostao isti.

sanzo A meni je DMW super

You spelled BMW incorrectly.

sanzo Nek mi daju japanski voiceover, ionako sam na njega više naviknut i neću se žalit,a taj je ostao isti.

Na žalost, ako to mogu tako reći, igrao sam igru sa engleskim dubom i bio mi je genijalan, a teško se mogu od toga sad odljepit jer dugi niz godina vrtim igru u glavi. Mogu probat, baš mi ovaj novi ne paše.

foggy Na žalost, ako to mogu tako reći, igrao sam igru sa engleskim dubom i bio mi je genijalan

Ma nije na žalost, dub je stvarno dobar. Vjerojatno će ovo doć i na pc pa čekaj mod koji vraća original glas i igraj tako 😃

Sad se mislin bilo je nesto ili ultra rijedak neprijatelj ili drop nemogu se sititi sto ali znan da san nesto jako jako dugo farma

Miro Sad se mislin bilo je nesto ili ultra rijedak neprijatelj ili drop nemogu se sititi sto ali znan da san nesto jako jako dugo farma

Uf, ne sjećam se više, ali i meni nešto zvoni. Ja se sjećam da sam se levelao na training simulatoru, ona misija na parkingu kad te hrpa soldiera napadne, pa im stisneš Quake, 9999 damage svima, i gotovo je za pol minute 😃 Tamo sam napravio Zack mašinu i pokušavao sat vremena zadnju misiju da vidim jel ima drugačiji kraj. Nije išlo, ali neću nikad prestat pokušavat 🙂

Za mene je Zack čista baština originala koji je došao kasnije, savršen spin koji još savršenije povezuje cijelu priču.

13 minuta gameplay-a:

u usporedbi s originalom:

Superica, ostalo je sve isto, na našu milost i nemilost. I naplatit ce nam to a mi cemo kupit.

2 mjeseci kasnije

Uf, jedva čekam.

Bit će ovo roba! Imam PSP a nikad nisam prešao igru, a glavno da mi je i ona bila jedan od razloga za kupnju. I dan danas stoji na polici lijepa kutija Crisis Core-a.

Ispraviti ću grešku s ovom rimejkom.

Ja san napravio preorder u ceka se.

Glavno da se debili ne diraju u radnju i useru sve ko do sad

preorder je svakako pao i to cak 3x jer nisam znao gdje cu biti kad igra izadje al nakraju idem za Osijek i uzet cu u Zeldi koja daje i Steelbook uz igru 🙂