Developer: Square Enix
Izdavač: Square Enix
Žanr: Action role-playing
Platforme: PC (Steam), PS4, PS5, XONE, XSX, NS
Datum izlaska: zima 2022.

napokon Genesis u remaster izdanju 😃

Ako taknu CC i 1%, shebali su sve sta valja.

8 dana kasnije

ova scena na PCu ili next gen konzoli...on fiiireee

Animacije za summonere, su jbn bolesno dobro izgledale za PSP isto!

3 mjeseci kasnije

Novi trailer, meni izgleda jako dobro za sad, samo da ne diraju priču.

Predivno izgleda! Pošto nisam nikad prešao Crisis Core ovo mi je pod must

Mene samo smeta što je drugačiji vokal Zacka. Nisam još išao gledati jel drugi tip (vjv da je), ali ne paše mi piskutavi zekso. Baš sam jučer gledao par sati PSP igre, i totalno imam drugačiji dojam Zacka tamo nego u ovim novim trailerima.

SUper izgleda, sve ostaje isto, što na žalost znači i jedan od najgorih dungeon designova u žanru. NEma veze, ako ostaje priča 90% toga ostaje dobro.

EDIT:

"Caleb Pierce is the English dub voice of Zack Fair in Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion, and Kenichi Suzumura is the Japanese voice."

"Rick Gomez is the English dub voice of Zack Fair in Crisis Core: Final Fantasy VII, and Kenichi Suzumura is the Japanese voice."

Da, sjebali su. Znao sam.

foggy

Ne zajebavaj se nego spremi maramice za kraj.

Jedina igra u kojoj san zaplaka

Uf jebemti mahunu, ovo moram imat. Ali ugradit cu si pod kozu, da nikad ne izgubim zeksa više

Miro Ne zajebavaj se nego spremi maramice za kraj.

Jedina igra u kojoj san zaplaka

Jel moram išta govorit? 😃

Flipper A koji cringe majko mila.

Thats what she said.

Flipper A koji cringe majko mila.

A ovo je ljudima koji vole dobre priče i likove kao ovim ostalima TLOU remaster, čista 100/100 prije izlaska, pa da naplate i 100 eura 😃

sanzo TLOU remaster, čista 100/100 prije izlaska

Misliš remake? 😃

foggy Misliš remake? 😃

Još je odluka u zraku oko toga dok ne odigram. Dok me ne uvjere u suprotno za mene je to remaster 2.0 😃

sanzo Dok me ne uvjere u suprotno za mene je to remake 2.0

Misliš remaster 2.0? 😃

Crisis Core je Remaster 2.0

foggy

Ispravio i prije nego si pisao. Od CC-a očekujem da potpuno preprave combat, lokacije, kretanje i način na koji rade random encounteri, ako ih uopće bude. Odnosno pravi remake. Uz to da priču ni slučajno ne taknu. Znam da je previše i već vidim da ću napisat pol strane prigovora kad odigram, ali svejedno jedva čekam da izađe. 😃