buz Fenix Možeš ti njega tagirat koliko hoćeš, ali neće vidjet notifikaciju. Sad kad bolje razmislim, nećeš ni ti moju. 🥺
Tzereen Ja bih prijavio problem da su neki tu već 361 dan, a ja samo 360. To je bug. Ispravite ga, molim.
Kikiller Od jutra mi se pokazuju dvosmislene poruke. Kad sam se odlogirao i ponovo prijavio izgleda da je ok. Btw, forum mora da je ženskog roda
Prika Zašto ne mogu staviti avatar?Cijelo jutro pokušavam staviti sliku i kad stisnem spremi stalno vrti i ništa se ne događa… Stavljao sam i veće i manje slike,opet isto. Je li to netko blokirao Livaju ko sliku? EDIT:evo sad radi,hvala.
Miro Prika Zajeba si se volim krem juhu od poriluka🤣🤣🤣🤣 Za drugi put samo mi spomeni salatu i to je to
Prika Fenix da..skinuo sam 30 slika i nista nije prolazilo…ispalio i odustao…nakon sat vremena sam ponovo pokusao i svaka slika se mogla staviti kao avatar. Kako?Ne znam…
[deleted] Htio sam fenixa nagradit dukatima u Trump temi ali ne radi na mobitelu, pa sam mu stavio govance.
wooddiebone Moram priznat da mi nije baš lock jasan. Rijetko se dogodi da zapravo ovak civilizirano raspravljamo o takvim temama.
somethingwrong wooddiebone da, ni meni. Bas sam se poradovao da su se forumi malo promijenili otkako sam pauzirao od istih, ali eto. Vise srece neki drugi put.