Matador Kod mene PC i Opera, također nema NEKIH slika. Tipa, Sexy butrice vidim (hvala tehnološkim bogovima), ali recimo ovdje pretpostavljam da je slika u Mirinom postu, a nemam ništa: Blebetaonica 2 (comment)
TITANXIS U mom slučaju komp i edge. Slike sam mogao vidjeti samo od doktor1 u temi za gaming skrinšotove koje se doduše sporo učitaju ali se ipak učitaju a ostalo od drugih jok. Izgubljena je nekako poveznica ffa sa imgurom a njegove slike se možda uploadaju putem direktnog linka kojeg stavi od drugog servisa?
Zero Ja sam sad uplodao sliku u blebetaonici, ali nije mi ništa prikazalo. Išao na edit i morao sam brisati url tag koji je bio s img tagom, jer eto, forum je išao stavljati i jedno i drugo odjednom. Chrome/Android, jel.
wooddiebone @Fenix Jesi mjenjao nešto na mobilnoj verziji? Nekak ko da mi je čitkije i bolje sve. Možda brijem.
Tzereen wooddiebone a ja mislio da mi je došao novi softver na mobitelu. 😂 Izgleda da je smanjen font i sve. Liepše je. Preglednije.
wooddiebone Tzereen Meni ko da je veće sve. Ne moram gađat ćevapima više neg ko da je bolje prilagođeno touch sučelju. Bilo je i prije, al nekak je sad bolje. Ne znam točno pokazat prstom kaj. Sve nekak suptilno bolje
buz Fenix Možeš ti njega tagirat koliko hoćeš, ali neće vidjet notifikaciju. Sad kad bolje razmislim, nećeš ni ti moju. 🥺
Tzereen Ja bih prijavio problem da su neki tu već 361 dan, a ja samo 360. To je bug. Ispravite ga, molim.
Kikiller Od jutra mi se pokazuju dvosmislene poruke. Kad sam se odlogirao i ponovo prijavio izgleda da je ok. Btw, forum mora da je ženskog roda
Prika Zašto ne mogu staviti avatar?Cijelo jutro pokušavam staviti sliku i kad stisnem spremi stalno vrti i ništa se ne događa… Stavljao sam i veće i manje slike,opet isto. Je li to netko blokirao Livaju ko sliku? EDIT:evo sad radi,hvala.