Torla Oci gifovi gore su nekaj najbolje kaj sam vidio u zadnje vrijeme…. skoro su mi šmrklji ispali iz nosa….
TITANXIS Torgue To i ja primjetio kod svoje PS1 teme pa gledam koji k sad pa išao da uredim i popravim i opet isto.
Fico U Callisto Protocol temi nije moguće lajkati/dislajkati i ostavljati reakcije. https://forum.ffa.hr/d/19071-the-callisto-protocol/85
TITANXIS Prika Fenix je raskinul sa Federacijom i pristupio Jedijima u borbi protiv sila tame i black stara! EDIT: I dalje ne štima sa već postojećim slikovnim datotekama jer klik na njih vodi na imgur koji pak pokaže night mode, crnilo!
Zero @Fenix - vidim da se svim silama trudiš navući me na kocku i klađenje s temama o prognozi rezultata na SP, pa da izgubim dragocjene, mukom i radom teško zarađene dukate. Nećeš, razbojniče!
bosscorelli Na forumu moram kliknut na "ucitaj vise" button , ne scrolla automatski prema starijim temama.
TITANXIS bosscorelli Na forumu moram kliknut na "ucitaj vise" button , ne scrolla To bi trebalo bit dobro za naš RAM, Fenix nam štedi resurse.