Tzereen Fenix isto tak mi je i na ovu temu, a vidim je Edit: btw, Boys tema mi se prikazuje… Edit2: isto mi je i na mobitelu i na poslovnom lapu i na kompu
Tzereen Fenix Btw, mislim da je još neko to prijavio gore. Edit: Renda prije 6 dana. (prestigao me i sam)
renda Ja, isto ko i tebi, nist vezano za sedmu umjetnost, a nisam nist prtljal po nicemu, ipak smo veterani 😃
Fenix Zasad sam nešto loše ismprovizirao i trebalo bi vam se prikazivat. Kako ste onda pristupali temama? Direktno u tagu? Jer TV serije (općenito) diskusiju nije nitko vidio na naslovnoj, a dosta je aktivna
Tzereen Fenix sad se vide. Fenix Kako ste onda pristupali temama? Odlazio sam svako malo na tag "Filmovi i serije".
Tuhy Ni meni se "Zadnji filmovi" i "serije općenito" nisu prikazovale u temama s novim postovima (na naslovnoj). Sad se prikazuju.
Torgue Tuhy Ni meni se "Zadnji filmovi" i "serije općenito" nisu prikazovale u temama s novim postovima (na naslovnoj). Sad se prikazuju. Također.
TITANXIS više nema novo stare opcije spoiler taga, odnosno sad je drugačiji i kad se stavi sakrije se samo tekstualni dio a thumbnail videa ne i ružno izgleda u krajnjem slučaju. ljepše bilo ono prethodno kao klikni na "pojedinosti"
prayer @Fenix zadnja dva dana ne mogu otvoriti članke sa portala preko Safarija, bude samo bijela pozadina. Očistio sam website data i sve I dalje je isto.
Prika Fenix moja greska,nedavno sam cackao i blokirao sve privatne poruke. Brijac aj pokusaj sad Kad me prije prijavio ko problem Sekundu me nema i vec mi kucaju na vrata sve sluzbe svijeta
ThomasAAnderson Ne mogu dati glas ili reakciju na niti jedan post. 🚫 taj znak mi je kad mišom dođem do palca.