@Fenix

Jos uvijek ovaj mali bug ↓↓

I na portalu se ne vidi avatar u gornjem desnom krugu, na forumu vidi. Dost nebitno.

Tzereen neki primjer tog posta u kojem ne valjaju slike? Ne mogu reproducirat

EDIT: Našao

EDIT2: Stavite razmak onda jbg

Fenix pa stavljamo sad, Ha-Ha-Haha.

Ja editiram i tuđe postove di vidim da se ne pokazuje.

YouTube linkovi opet rade.

razmak mora bit između teksta koji opisuje sliku i te slike da bi se slika vidjela ako nema galerije.

Počeli ste pretjerivat sa slikama, forum se vuče kad ih učitava, a da ne pričam o "skakanju" na koje se mnogi žale, koje se događa upravo zbog učitavanja slika. Zato je tu galerija, ideja je da sve iznad jedne slike u postu ide u nju i kreira se automatski da se ne morate mislit. Tko bude zloupotrebljavao prvo će se popravljat, pa upozoravat, a kasnije i banat.

Ne prikazuju se teme iz filmovi i serije na naslovnoj strani. Znam da sam sad dao dva komentara, a ne vidim teme uopće dok ne idem na filmovi i serije sekciju.

Tzereen provjeri jesi li išta petljao s pretplatama, jer uredno se vide čak i gostima

Fenix

isto tak mi je i na ovu temu, a vidim je

Edit:

btw, Boys tema mi se prikazuje…

Edit2:

isto mi je i na mobitelu i na poslovnom lapu i na kompu

E sad to isto provjeri, samo baš u tagu. Ne u diskusiji

Fenix

Btw, mislim da je još neko to prijavio gore.

Edit:

Renda prije 6 dana. (prestigao me i sam)

Ja, isto ko i tebi, nist vezano za sedmu umjetnost, a nisam nist prtljal po nicemu, ipak smo veterani 😃

Zasad sam nešto loše ismprovizirao i trebalo bi vam se prikazivat. Kako ste onda pristupali temama? Direktno u tagu? Jer TV serije (općenito) diskusiju nije nitko vidio na naslovnoj, a dosta je aktivna

Fenix sad se vide.

Fenix Kako ste onda pristupali temama?

Odlazio sam svako malo na tag "Filmovi i serije".

Ni meni se "Zadnji filmovi" i "serije općenito" nisu prikazovale u temama s novim postovima (na naslovnoj).

Sad se prikazuju.

Tuhy Ni meni se "Zadnji filmovi" i "serije općenito" nisu prikazovale u temama s novim postovima (na naslovnoj).

Sad se prikazuju.

Također.

više nema novo stare opcije spoiler taga, odnosno sad je drugačiji i kad se stavi sakrije se samo tekstualni dio a thumbnail videa ne i ružno izgleda u krajnjem slučaju. ljepše bilo ono prethodno kao klikni na "pojedinosti"

@Fenix zadnja dva dana ne mogu otvoriti članke sa portala preko Safarija, bude samo bijela pozadina. Očistio sam website data i sve I dalje je isto.

20 dana kasnije