Fenix Zero boju pamti profil ili kolačić, pa ne smijem po gdpr-u drugačije više. Ali mogu napravit da prati uređaj (ako je u Android u dark modu). Ili se ulogiraj
Flipper @Fenix je li se ovo može možda boldat ili ostaje ovaj font? Nije da je bitno, ali kao da malo odudara od ostatka.
Fico Fenix Bome i ja sam mislio da je planirani font, a isto mi je kao i @Flipper . Firefox na PC-u, nije mi tako na portalu.
TITANXIS bosscorelli I u svijetloj verziji je sličan slučaj. Na tamne pozadine trebalo bi stavljat svijetlije tonove boja i obratno.
bosscorelli Kod recenezije The Quarry ( a vjv i ostalih) se kod klika na "kako ocjenjujemo" (https://ffa.hr/scoring) dobije error 404
TITANXIS bosscorelli i ja to jučer primjetio a vjerojatno link nikamo ne vodi tj. nema nikakvog još sadržaja.
Fenix Jer sam lijeno đubre da sastavim dokument koji sam tu zamislio. Btw, hvala ti na svim prijavama dosad, cijenim stvarno.
Torgue Fenix Je. perusona_tsukai je postao ovdje prije četiri dana da mu ne prikazuje trailer za Pokemon Scarlet i Violet.