Nespretno sam se izrazio, više upozorio nego zaprijetio. U svakom slučaju, bio je u pravu.

Znam jednog člana koji stalno piše o anonimnosti!!! 😃

Od danas ne štima dodavanje slika. Ne vide se ako se ne doda barem jedan prazan red ispred.

Tzereen

Giphy - The Office Thank You GIF

Probao sam stavit slike kod Vrućih 25, ali mi je prikazao samo tekst. Napomena: ne štima ni kod uploadanja slika niti kod korištenja "Dodaj GIF" funkcije.

P.S. Zeza provjera lista glasova i lista reakcija. Kad se pritisne na listu pa ugasi pop-up prozor te ponovno upali, pokazuju se pop-upovi za sve prethodne postove na koje si stisnuo/la uključujući glasove i reakcije.

Jajce je za test, pa kaj velite da nema slike kad se stavi.

kad smo kod slika onda mi malo glupo kaj se stvara galerija slika u kojoj se miješaju ostale slike koje nemaju veze sa trenutnim postom. zbog uštede prostora ne želim više ostavit redak slobodan ali ipak moram da odvojim slike od ostalih i ne stvara se galerija.

da se vrati prijašnje stanje oko slika bilo bi super.

i još nešto te slike iz galerije se ne mogu vidjeti na imguru jer prije kad bih kliknuo na neku pa bi me odvelo na imgur.

Ne radi ni preview linkova s YouTube-a.

Vidi se thumbnail kao JPEG u post ali se ne može kliknut.

@Fenix

Jos uvijek ovaj mali bug ↓↓

I na portalu se ne vidi avatar u gornjem desnom krugu, na forumu vidi. Dost nebitno.

Tzereen neki primjer tog posta u kojem ne valjaju slike? Ne mogu reproducirat

EDIT: Našao

EDIT2: Stavite razmak onda jbg

Fenix pa stavljamo sad, Ha-Ha-Haha.

Ja editiram i tuđe postove di vidim da se ne pokazuje.

YouTube linkovi opet rade.

razmak mora bit između teksta koji opisuje sliku i te slike da bi se slika vidjela ako nema galerije.

Počeli ste pretjerivat sa slikama, forum se vuče kad ih učitava, a da ne pričam o "skakanju" na koje se mnogi žale, koje se događa upravo zbog učitavanja slika. Zato je tu galerija, ideja je da sve iznad jedne slike u postu ide u nju i kreira se automatski da se ne morate mislit. Tko bude zloupotrebljavao prvo će se popravljat, pa upozoravat, a kasnije i banat.