prayer big feature

Edit:
ispravio si, nije fora...

prayer feature kojeg još uvijek razrađujem. Feedback je dobrodošao

Ako se Fenix prijavi u Bethesdu, bit će feature. Ha-Ha-Ha

Fenix

Zgodna stvar ali pored svih ostalih menija mislim da je nepotrebno jer zaklanja tekst tema kad se skrola. Na drugu ruku, notifikcije dolje su proradile 🥳

Ne znam ako je moguće promijeniti raspored ovih ikonica na dnu, ili možda napraviti novu sa hyperlinkom na recimo ovaj element što si ubacio.

Pratit ću korištenje. Osobno s tim koristim forum već nekoliko mj i sad ne mogu bez toga, ako budu preuzeli i drugi, ostat će. Uvijek prvo testiram na sebi sve što uvedem.

Općenito kod navigiranja na mobitelu vrijedi pravilo da korisnik kod skrolanja registrira sadržaj u gornjih 80% ekrana, pa zašto na početnoj ne iskoristit donju marginu za navigaciju.

A što se tiče same trake, i ona će postat korisnija.

Ne znam jel već ovo neko prijavil kao grešku a ja sam je maloprije primjetil.
    Skroz sa lijeve strane ispod naredbe "pokreni raspravu" se ne vide više naslovi tema po tagovima.
    Ne znam jel se vidi isto tak na mobilnim uređajima ili e vidi sve ali kod mene je tak.

Hvala, zeznuo sam nešto. Popravim ujutro

Ovo je bas intruzivno, bolje da je na vrhu, ako stignes i dok stignes.

renda ne, i meni je ista a na androidu/chrome sam

Tzereen Svima nam je. Kakvo ti smeće od mobitela imaš sigurno OnePlus.

buz vjerojatno ovi koji imaju dosadni crni ili bijeli ili sivi auto, imaju bordo header da im začini, a ovi koji imaju bordo auto, imaju crni header.

Tzereen

Sjećam se da je neka verzija Androida uvela da header bude dinamičan s obzirom na boju koja ima najveći udio u stranici. Ako staviš bijelu temu vjerujem da ti je header bijeli zar ne?

Na OnlyFansu mu je plavi.

I da se ja javim, meni isto smeta prilikom surfanja. Tim više što mi je address bar na donjem rubu ekrana, a ne na gornjem, onda mi ova "Naslovna" bude skoro pa na sredini ekrana.

Ovo je nesto novo ili bug ? Slabo se vidi ali je na osjecajniku strelica kojom listas, u ovom slucaju 2 osjecajnika.