TITANXIS Ne znam jel već ovo neko prijavil kao grešku a ja sam je maloprije primjetil. Skroz sa lijeve strane ispod naredbe "pokreni raspravu" se ne vide više naslovi tema po tagovima. Ne znam jel se vidi isto tak na mobilnim uređajima ili e vidi sve ali kod mene je tak.
prayer Tzereen Sjećam se da je neka verzija Androida uvela da header bude dinamičan s obzirom na boju koja ima najveći udio u stranici. Ako staviš bijelu temu vjerujem da ti je header bijeli zar ne?
Tzereen buz vjerojatno ovi koji imaju dosadni crni ili bijeli ili sivi auto, imaju bordo header da im začini, a ovi koji imaju bordo auto, imaju crni header.
Fico I da se ja javim, meni isto smeta prilikom surfanja. Tim više što mi je address bar na donjem rubu ekrana, a ne na gornjem, onda mi ova "Naslovna" bude skoro pa na sredini ekrana.
bosscorelli Ovo je nesto novo ili bug ? Slabo se vidi ali je na osjecajniku strelica kojom listas, u ovom slucaju 2 osjecajnika.
TITANXIS A zašto piše "prijavi se" u grnjem desnom uglu a prijavljen sam već što se vidi dolje. Jel to neki bug ili je to prijava na nešto drugo?
Fico Neovisno o pregledniku, događaju se sljedeći vizualni bugovi: Kada se klikne ikonica za pretragu, ikonica prelazi preko teksta. Kada se upiše neki tekst za pretragu, klikne natrag na forum da se prolista dok je upit još uvijek upisan, prozor se smanji i lijevo od ikonice se pojavljuje ikona X za brisanje upisanog upita. Ona se može kliknuti da se izbriše upit, ali prelazi preko povećala pa se ne može ponovno otvoriti polje za pretragu.
Matador @Fenix Ne znam je li već bilo, ali kad se upiše dvotočka, više nema onih najčešćih emojia, nego je ovo: