Fenix E sjetio sam se jos neceg, kad x clan odgovori na neki post od y clana, ja kad stisnem na ikonicu od replya kojim je x odgovorio y clanu, ne baci me uopce na taj post na koji je odovorio.
Koliko vam je forum pregledan na mobu? Savjeti, kritike...
Meni je ovo čist oke.
Posloženo mi po zadnjim postovima, lako potražim cijeli forum na "naslovna".
Ovo kaj Brijač kaže... Nekad me ne prebaci na prvi novi post nego na dosta njih unatrag pa treba odskrolat il povuć kroz onaj post count na vrhu.
Ne prečesto pa ne smeta previše.
Ovo za lajkove / notifikacije što je Viper reko.
Tvoj kompromis je ok.
- Uređivano
DarkPunisher moze neki primjer gdje odbaci na krivi post?
yakuza_stinger dobar prijedlog, napravit ću tako. I na mobitelu će se prikazivat samo ikone platformi. Mozda cemo ih i grupirat (ps u jednu jedinstvenu, kako ke nekad bilo)
Stvarno je sve pregledno i sve OK. I sve funkcionira super.
Ponekad mi se desi da mi izbaci Error kad uploadam slike preko telefona (Samsung Internet).
Postam recimo 3 slike u Screenshot temi, u 4oj mi izbaci Error, i onda moram sve nanovo.
- Uređivano
Moram priznati da sam se navikao na ovaj novi tip foruma. Ja sam na početku dosta tražio i opciju browsanja kroz klasični forum, ali sad mi bolje ovo paše, barem za FFA ️
Search mi je užas, primjer, upišem the boys i nalazi mi sve osim “The Boys” teme.
Fenix mene recimo, udjem u temu di ima tipa 100 novih postova i dok citam i listam samo ode 100 postova u iza, onda se vracam tam di sam stal pa opet 100 ili vise postova gore ili dolje, nema pravila, ali se totalno zblesira, i to je u biti jedino kaj me muci, ostalo sve radi normalno( Iphone preko appa)
Ja bi još samo htio tag Amazon ili Prime Video pa da krenem raditi postove za serije.
Dodano