Prvenstveno me zanima za mobitel. Ne mislim mijenjati sadašnji koncept (da se na početnoj stranici pokazuju sve diskusije), ali me zanima kako učiniti iskustvo bolje.

Je li vam coveri (pozadinske slike) smetaju na mobitelu? Smetaju li vam boje tagova?

Koliko duboko surfate prema dolje kad posjetite forum? Koliko često idete po tagovima da pronađete nesto specifično?

I molim samo konkretne kritike i savjete. Tag je serious.

Mene najviše frustriraju notifikacije, praktički nikad mi nisu ni radile kak treba uvijek dobijem jednu dvije npr imam 7 lajkova ili što već vidim samo dvije, tko zna šta sam sve propustio jer nisam vidio. Ostalo sve uredno i pregledno na chrome na 1440p na mobu

Edit evo sad sam dobio 2 gore iznad notifikacija, vidim da mi je dark punisher lajkao post, a drugu ne vidim. Dobrih minutu je pisalo još 1 koliko god refresho ne vidim drugu notifikaciju i onda se očisti counter. Vidim na postu da imam 2 lajkova što bi značilo da je to ta druga notifikacija, no ne mogu znat tko je šta je nista

Apsolutno sve radi savrseno osim kak viper kaze - notifikacije.
      Volio bi vidjet ko je sve odgovorio/lajko na svakoj zasebnoj notifikaciji ili jos bolje da se na jednoj vidi ko je sve upvoteao a na drugoj odovorio (ali da ostanu grupirane po topicu).
      Ostalo stvarno nebi promjenio, sve mi leti, klizi i pregledno je.

Fenix

Ponekad se znam dovesti u napast i pročitati što imaju za reći blokirani članovi ali dosta često mi se zna desiti da mi te tri točke budu ispod lajka pa moram okrenuti orijentaciju na mobu da ih stisnem.

Isto tako kada dođem na zadnji post i idem skrolati gore na starije postove ponekad mi zna preskočiti po 30 postova u komadu pa učita još starije nego što sam želio.

Notifikcije za like-ove (ne reakcije) su loše sređene jer možeš vidjeti samo zadnjeg člana koji ti je ostavio like. Mislim da je to prije bilo moguće ako se ne varam, no bilo bi super da se transparentno može vidjeti tko je što lajkao ili reagirao.

Sve ostalo je tip top!💪

EDIT: radi se o Safari-u.

Što se tiče lajkova, logika ostaje takva kakva jest jer tu ništa ne mogu. Dakle, u notifikaciji se vidi samo onaj koji je zadnji/lajkao i reagirao.

Ali zato će se iz posta moći vidjeti popis svih koji su upvoteali/reagirali. Je li to ok kompromis?

EDIT: viper89 logika je takva da je ova druga notifikacija nešto drugo, ne lajk s tog posta. Trebao bi skrolat dolje po listi dok ne dojdes do nje. Ili stisni kvacicu, oznaci sve procitanima i popravit ce se

Fenix Ali zato će se iz posta moći vidjeti popis svih koji su upvoteali/reagirali. Je li to ok kompromis?

Da li će biti javno vidljivo kao i sa reakcijama?

Torgue da

EDIT: Postajte sve što vas živcira, pomaže i popravit će se, ali mene i dalje najviše zanima preglednost početne stranice

Nekad je teško scrollati kroz teme gdje ima hrpa postova i gdje kad se ode dovoljno gore ili dolje krene učitavanje postova i bum preskoči mi hrpu postova i baci me negdje random. Znači ne mogu redom čitati postove jer ih učitavanje preskoči.

Fenix E sjetio sam se jos neceg, kad x clan odgovori na neki post od y clana, ja kad stisnem na ikonicu od replya kojim je x odgovorio y clanu, ne baci me uopce na taj post na koji je odovorio.

Meni je ovo čist oke.
                Posloženo mi po zadnjim postovima, lako potražim cijeli forum na "naslovna".

Ovo kaj Brijač kaže... Nekad me ne prebaci na prvi novi post nego na dosta njih unatrag pa treba odskrolat il povuć kroz onaj post count na vrhu.
                Ne prečesto pa ne smeta previše.

Ovo za lajkove / notifikacije što je Viper reko.
                Tvoj kompromis je ok.

Malo mi je nepregledno kad ima hrpa tagova. Hint: Subnautica

Mozda tagove staviti da se svi prikazu i tekst koji slijedi staviti u novi red?

DarkPunisher moze neki primjer gdje odbaci na krivi post?

yakuza_stinger dobar prijedlog, napravit ću tako. I na mobitelu će se prikazivat samo ikone platformi. Mozda cemo ih i grupirat (ps u jednu jedinstvenu, kako ke nekad bilo)

Fenix

Evo ovako sve je top osim jedne sitnice
                    Kad netko stavi youtube video dva puta kliknes dobijes ga full screen ali ako dva puta klikan na video da primotam naprid ili nazad samo me baca van full screena i vraca nazad.

Miro ovo nisam ni znao da se može (tapnit dva puta za full screen). Ali premotavanje na način na koji izvodiš inače je opcija YT aplikacije, ne radi u browseru, kako na FFA tako ni igdje drugdje na internetu. Tu ništa ne mogu

Brijac

Ovo je i meni jedini problem sa forumom na mobitelu. Inače super. Koristim Safari.

Stvarno je sve pregledno i sve OK. I sve funkcionira super.

Ponekad mi se desi da mi izbaci Error kad uploadam slike preko telefona (Samsung Internet).

Postam recimo 3 slike u Screenshot temi, u 4oj mi izbaci Error, i onda moram sve nanovo.

Moram priznati da sam se navikao na ovaj novi tip foruma. Ja sam na početku dosta tražio i opciju browsanja kroz klasični forum, ali sad mi bolje ovo paše, barem za FFA 👍

Search mi je užas, primjer, upišem the boys i nalazi mi sve osim “The Boys” teme.

Fenix mene recimo, udjem u temu di ima tipa 100 novih postova i dok citam i listam samo ode 100 postova u iza, onda se vracam tam di sam stal pa opet 100 ili vise postova gore ili dolje, nema pravila, ali se totalno zblesira, i to je u biti jedino kaj me muci, ostalo sve radi normalno( Iphone preko appa)

Fenix meni to ne radi kvačica sve počisti. Sad sam imao 6 notifikacija, a vidio sam samo 2 što uredno radi, ostalih 4 ne mogu više naći a u history nazovimo ga tamo samo se vide te zadnje 2, tako mi je uvijek vidim samo 2 ovih 4 su nestale kad sam vidio te 2 koje su ostale u history